Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 130 10
Sex Studio 170102
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επιστροφη της υπεροχης ξανθιας Μολδαβης Νταϊανας μετα απο 2 μηνες σχεδον που ελλειπε.Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι γυρισε οποτε οταν την ειδα μπροστα μου δεν ηταν δυνατον να την απορριψω και να μην μπω...Η Νταϊανα ειναι γυρω στα 30,με βυζαρες,καταξανθο μακρυ μαλλι,πρασινες ματαρες με πανεμορφο προσωπο,κωλαρα,ασπρη επιδερμιδα μα πάνω απ'ολα μια χρυση καρδια που εδω και χρονια εχει αφησει το στιγμα της κι αυτη και πλεον θεωρειται κλασσικη αξια

Τελοσπαντων με την εισοδο της στο δωματιο μου εκανε πολλα ναζια πριν πεσει στο κρεββατι,αρχισε να βαζει δαχτυλα στο στομα της,με κοιτουσε μες τα ματια,μου ελεγε ωραια λογια Έρωτας
Μετα επεσε ολοκληρη πανω μου οπου την εσφιξα στοργικα στην αγκαλια μου και της φιλουσα γλυκα το μαγουλακι...την ειχα πεθυμησει μωρε εδω που τα λεμε
Τελοσπαντων μπολικα προκαταρκτικα με δαχτυλακια,φιλακια στα χειλη,ρουφηγματα στους λαιμους και στις ρωγες μας.Μετα την ξαπλωσα και διπλα μου οπου μου προσφερε τη βυζαρα της για αχορταγο ρουφηγμα ενω εγω συγχρονως της ετριβα τη σουφρα απο πισω

Μετα την εστησα απο κατω με ανοιχτα τα ποδια για τρελο γλειφομουνι οπου την εφτασε σε σημειο να χτυπιεται πανω στο κρεβατι...ασταματητο ρουφηγμα κλειτοριδας,με δαχτυλο μεσα και το αλλο χερι μου να τσιμπαει τις ρωγες της,και ποτε ποτε να της βαζω και δαχτυλο στο στομα.Γλειψιμο και στην ομορφη σουφρα της με τη μυτη μου να τριβεται στο μουνακι της...εγινα ολοκληρος ενας δονητης για παρτη της Σπασίκλας

Πιπα Νταϊανα η περιφημη,χωρις χερια με πληρη εξαφανιση του εργαλειου για πλακα και μετα απο λιγο που καυλωνει πιανει και τρελο ρυθμο και κανει σαν λυσσασμενη.Της τρεχουν τα σαλια κανονικα.Γλειφει και αρχιδια με μεγαλη ευλαβεια και προσοχη

Πρωτη και μοναδικη σταση αυτη απο κατω ως συνηθως γιατι απλα μ'αρεσει να βλεπω τη φατσα της και να κανουμε ζουζουνιες.Τη γαμησα στο δικο μου χαλαρο τεμπο με ασταματητο χαμουρεμα ενδιαμεσα,καποια στιγμη πλημμυρισε εντελως αυτη απο κατω και ανοιξε και καλυτερα το μουνακι της και πριν το τελειωμα δυνατο σφυροκοπημα οπου εφτασα σε πολυ δυνατο και παρατεταμενο χυσιμο με κραυγες μες την αγκαλια της.Ειχα και φορτιο 3 ημερων οποτε η καυλα ηταν ασταματητη.Μειναμε για αρκετη ωρα αγκαλιτσα οπου ειπαμε διαφορα και αποχωρησε

Συμπερασμα...Νταϊανα κορυφη,δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε ικανοποιησει,ξεχνας εντελως την ωρα και απολαμβανεις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2014
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2014
Δεν ξερω γιατι εμενα δεν με εμπνεει αυτη η γυναικα , αλλα θα παω να την δοκιμασω μια φορα ετσι για το γαμωτο
23 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πανε και θα με θυμηθεις
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2