Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267060
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ήταν ήδη απομεσήμερο, όταν στην αίθουσα αναμονής-επιδείξεων του συνουσιουργείου που βρίσκεται στον αριθμό 3 της οδού Αθνασίας, η εξυπηρετική επιστάτης μου παρουσίασε την Μιρέλλα. Ικανοποιημένος τόσο από το παρουσιαστικό της, όσο και από την “ναζιάρικη” αυτοεπίδειξή της, απέδωσα το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο απλό πρόγραμμα (το οποίο ανέρχεται πλέον στο ποσό των τεσσαράκοντα ευρώ), και πέρασα στα ενδότερα.

Η Μιρέλλα εισήλθε σχεδόν άμεσα εις την κρεβατοκάμαρα και άρχισε να γδυμνώνεται με έναν τρόπο που ομοίαζε περισσότερο με οικοδέσποινα που την έχεις διακόψει από το τηγάνισμα κρεατοσφαιριδίων (και στο οποίο βιάζεται να επιστρέψει για να μην “της αρπάξει” το λάδι) παρά με ιέρεια της Αφροδίτης. Η πλήρης έκδυση, αποκάλυψε τεχνητό στήθος με κάποιες περιμαστικές ατέλειες (το οποίο αποδείχτηκε αργότερα σκληρό στην υφή) και καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Γενικότερα πρόκειται για μια σχετικά ώριμη κοπέλα, μετρίου αναστήματος, με πλούσια ξανθή κόμη και συμπαθές πρόσωπο.

Οι προκαταρκτικές της ενέργειες, δεν πρέπει να είναι το δυνατό της σημείο. Διστακτικές και σκόρπιες, με παντελή έλλειψη σαφούς προσανατολισμού και στόχου, μαζί με μια ελαφρά νευρικότητα. Οφείλω να αναφέρω ότι προσπάθησα να την καθοδηγήσω, αλλά δεδομένου ότι δεν φαίνεται να ομιλεί κάποια άλλη γλώσσα πλην της μητρικής της, οι προσπάθεια μου στάθηκε άκαρπη. Έτσι περάσαμε στην πεολειχία (κατά την οποία εικάζω πως θα συνέχιζε να επικρατεί μέσα της το ένστικτο της οικοκυράς,) διότι ήταν πολύ “ντελικάτη” και περιορίστηκε σε μιαν λίαν απαλή (σχεδόν “αέρινη” θα έλεγα) επαφή του μισού μήκους του μορίου μου με τα χείλη της και την γλώσσα της. Με τιμά βέβαια το γεγονός του ότι χειρίστηκε το μόριο μου σαν να ήταν ένα λεπτεπίλεπτο και ιδιαιτέρως εύθραυστο “μπιμπελό” μεγάλης αξίας, αλλά δεν σας κρύβω ότι επιθυμούσα, όσο και ανέμενα, κάτι το διαφορετικό. Ως πρώτη στάση για κολπική συνουσία, επελέγει η θέση με τον τρόπο των σκύλων. Η διείσδυση όμως δεν ήταν ικανοποιητική και παρουσίαζε έντονες δυσκολίες. Ομοίως έντονη είχε γίνει και η νευρικότητα της, για αυτό και εγκαταλείψαμε αυτή την στάση πολύ σύντομα. Πιο βολική αποδείχτηκε η ιεραποστολική, κατά την οποία δέχθηκε σχεδόν πλήρεις διεισδύσεις, χωρίς έκδηλα ίχνη δυσαρέσκειας ή ενοχλήσεως αυτή την φορά.

Κλείνοντας θα πρέπει να αναφέρω, πως μετά το πέρας των περιπτύξεων - και προκειμένου να μην πάνε εντελώς χαμένα τα 20-30 ευρώ που θεώρησα ότι έδωσα εκ περισσού σε σχέση με τις τόσο πτωχές “ερωτικές” υπηρεσίες που έλαβα- σκέφτηκα να της ζητήσω να μου δώσει καμιά συνταγή για μοσχαράκι μπρεζέ. Σκέψη που εγκατέλειψα εν τη γενέσει της, και αυτό όχι μόνον διότι δεν φαίνεται να γνωρίζει κάποια γλώσσα πλην της μητρικής της (όπως ανεφερα και πιό πριν), αλλά και γιατί εξαφανίσθει ταχύτατα προκειμένου (εικοτολογώ) να επιστρέψει στις οικοκυρικές της υποχρεώσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.086
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2014
.......σκέφτηκα να της ζητήσω να μου δώσει καμιά συνταγή για μοσχαράκι μπρεζέ.......Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Ελιωσα !

Για το μοσχάρι μπρεζέ
Αλατίζουμε τα μοσχαρίσια κομμάτια από όλες τις πλευρές. Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε τη μισή ποσότητα του ελαιόλαδου και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει καλό χρώμα από όλες τις πλευρές. Το κρατάμε σε μιαν άκρη και πετάμε τα λίπη από την κατσαρόλα.

Βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το καρότο με το κρεμμύδι μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα. Προσθέτουμε το σέλερι και το σκόρδο και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μυρίσει έντονα το σκόρδο. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε για 2 λεπτά ακόμα. Σβήνουμε με το κρασί, φέρνουμε σε βρασμό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την ντέμι γκλας, φέρνουμε σε βρασμό και προσθέτουμε το κρέας. Φέρνουμε πάλι σε βρασμό και αμέσως χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και μαγειρεύουμε σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσει το μοσχάρι. Εναλλακτικά, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε σκεπασμένο στον φούρνο στους 140°C. Σουρώνουμε τον ζωμό, πετάμε τα λαχανικά και κρατάμε στην άκρη το κρέας.

Τοποθετούμε τον ζωμό σε μια κατσαρόλα και μαγειρεύουμε μέχρι να συμπυκνωθεί και να δέσει (ξαφρίζοντας και αφαιρώντας το λίπος κατά τη διάρκεια). Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας, τα λαχανικά που έχουμε μαγειρέψει χωριστά και το βούτυρο και μαγειρεύουμε μέχρι να γλασάρει. Δοκιμάζουμε και αλατίζουμε να χρειάζεται.

Για τα λαχανικά
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το 1/3 του ελαιόλαδου και ιδρώνουμε το καρότο μέχρι να μαλακώσει. Αλατίζουμε και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για τη σελινόριζα και το πράσο.

20 Οκτωβρίου, 2014
Απολαυστικός...

Το τηγανισμα κρεατοσφαιριδιων ισως ειναι καταλληλοτερη απασχοληση και για αλλες κορασιδες του συγκεκριμενου ιδρυματος
20 Οκτωβρίου, 2014
Στο πρωτοποριακο νημα - Ποιος ειναι ο κ. The Saint - εχει ηδη δημοσιευθει συνταγη για μοσχαρακι μπρεζε. Τη συνταγη σχολιασε ο κ. loutsos. Ευγε κ. The Saint!
Και ειναι η συνταγη που αναδημοσιευεται στο παραπανω σχολιο. Παρακαλω τον συντακτη του σχολιου να κατονομασει την πηγη του.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3