Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824186
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Οπως το λεει και ο τιτλος αγαπητοι φιλοι μου. Αν ξανα υπαρξει ξανα παλι αυτο το λαθος φοβαμαι οτι η επομενη επισκεψη μου θα ειναι η τελευταια.

1) Σφαλμα Ο λογος ειναι οτι στο αυταρχικο προγραμμα δεν εχει το καλο ειδικο στραπον τζελι ( ψευτικο πεος με ορχεις στο χρωμα του δερματος μαζι με την κουμπωτη ζωνη του ) για τους πελατες που ειναι στενοι η εχουν προβλημα με αιμοραιδες. Θα ηθελα να αναφερω επειδη ειμαι στενος απο πισω και εχω προβλημα με καποιες αιμοπραιδες πισω στον πρωκτο. Οπως εχω αναφερει αυτο το στραπον το εχουν στο στουντιο Αριστοτελους 5 και με εχουν τρελανει τα κοριτσια εκει στο γαμησι ειδικα η φιλη μου η Μπελλα. Και παλαιοτερα το ειχα στο στουντιο Πιπινου 118 στην γνωστη μας φιλη την Ευα και με ειχε τρελανει στο γαμησι για πολυ αρκετο καιρο. Το στραπον τζελι ειναι το καλυτερο που εχω συναντησει ποτε μου απο το 2001 που εχω ξεκινησει την αλλαγη ρολων. Τα αλλα στραπον που εχει το στουντιο εκει ειναι σκληρα και απευθυνονται στους πελατες που κανουν καθημερινα πρωκτικο ερωτα απο πισω και δεν εχουν κανενα προβλημα απο αιμοραιδες στην πρωκτικη χωρα. Εχω ενημερωσει αρκετες φορες την Αντζελα για αυτο το ειδικο στραπον και τις εχω δειξει σε ποια σεξ σοπ τα πουλανανε αλλα μαλλον με εχει γραψει στα παλια της τα παπουτσια .

2) Σφαλμα δεν ειχε μποτες το στουντιο. Η Δικαιολογια οτι τις εχουν παει για καθαρισμο. Πριν πληρωσω μου ειπαν τσατσα και η κοπελα οτι εχουν τις μποτες που φοραει η Κελλυ στις φωτογραφιες της στην βιτρινα. Θα ηθελα να σας ενημερωσω αγαπητοι φιλοι μου οτι τωρα που αρχιζει ο χειμωνας ολες οι κοπελες εξω στο δρομο θα αρχισουν να φορανε γυναικιες μποτες με αποτελεσμα να αρχιζω να καυλωνω τρελα καθημερινα και θα γουσταρω παρα πολυ να τις γλυψω. Μου αρεσουν παρα πολυ οι γυναικιες μποτες να τις γλυφω και να με πατανε στο κεφαλι θελω να αισθανομαι σκουπιδι η χαλι και να με κλωτσανε σιγα στο κεφαλι δεν θα με χαλαγε. Θα σας πω μια ανωμαλη φαντασιωση που εχω . Γουσταρω να ξαπλωσω εγω κατω στο πατωμα να ερθει μια ψηλη γκομενα με υψος πανω απο 1.80 με ψηλες γυναικιες μποτες πανω απο το γωνατο ως και στο μπουτι και να με παταει στο κεφαλι με τις δυο μποτες τις και να τις τριβει για αρκετη ωρα πανω στο κεφαλι μου. Μου αρεσει παρα πολυ να γινομαι σκουπιδι η χαλι σε πανυψηλες γκομενες με μεγαλες μποτες μου αρεσει παρα πολυ αυτη η σκλαβια το απολαμβανω και το ευχαριστιεμαι και το γουσταρω συνεχεια και καθημερινα.

3) Σφαλμα δεν με αφησανε να κανω για αρκετη ωρα τζακουτζι εκατσα μονο 15 λεπτα.

Η Παολα προσφερε τα δυνατα της για να με κανει ευχαριστημενο με φιλια και γλυψιματα . Αλλα οταν λειπανε το ειδικο στραπον τζελι και οι γυναικιες μποτες χασαμε το παιχνιδι. Μου ειπε οτι την επομενη φορα θα φερει τις δικες της μποτες και ειναι πολυ μεγαλες ως το μπουτι. Και οτι να την ενημερωσω 1-2 ημερες νωριτερα για να το ξερει.

Την επομενη φορα θα ενημερωσω 2 ημερες νωριτερα εκτος βεβαια απο την Παολα που θα ερθει με τις πανυψηλες μποτες της να ερθουν και αλλα τα κοριτσια η Κελλυ και η φιλη μου η Τζουλι με ψηλες μποτες. Αυτη φορα δεν θα με πατανε 2 γυναικιες μποτες αλλα 6 γυναικιες μποτες στο κεφαλι. Οσο το σκεφτομαι καυλωνω και με τρελαινει να νιωσω επιτελους σκουπιδι η χαλι.

Για την επισκεψη πληρωσα 120 ευρω για 1 ωρα. Κανονικα 60 ευρω θα πρεπει να τους εδινα συμφωνα με τις υπηρεσιες που απολαυσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Πάολα
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2014
Τύπε γιατι δε παιρνεις το δικο σου στραπον τζελι....να το έχεις σε βαλιτσακι?
Μπορει να το χρειαστεις και εκτος στουντιο...ασε που δεν θα
εχει μπει και σε αλλη ανδρικη κωλοτρυπα...Εμμμμ

Αυτη ειναι η συμβουλη μου...και κανε και θεραπεια για αιμοροιδες...Γερο-μύστης
Ωραιος...Χαμόγελο
21 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και αν ξεχασει πουθενα το βαλιτσακι?Εμμμμ
R
realtruth13
21 Οκτωβρίου, 2014
Μην πάθεις κρανιοεγκεφαλική από τα πατήματα - θα είναι ίσως μοιραίο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3