Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έλενα από Ουκρανία, ψηλή και χυμώδης κοπέλα, καστανό μακρύ μαλλί, πρόσωπο όμορφο, χαμογελαστό, Μεγάλο χαμόγελο εκπέμπει ερωτισμό, την είδα στο σαλόνι και μου έκανε κλικ, χωρίς πολλά πολλά έδωσα το 30αρι και πέρασα στα ενδότερα, η εξερεύνηση του άγνωστου με είχε συνεπάρει, ξεντύθηκα και περίμενα, μπορεί να ήμουν κουρασμένος μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά, αλλά η φαντασία μου ξεκίνησε ήδη να οργιάζει, σε λιγάκι μπαίνει και η κοπέλα και όλα ξεκίνησαν.

Συστάσεις αγκαλίτσες και χαδάκια στα όρθια, μου πέταξε τα βυζάκια της έξω και με παρότρυνε νοητά να τα γλύψω πράγμα που έκανα, η ρόγα έγινε κάγκελο, ένα απαλό φιλί στον λαιμό και το κωλαράκι της το ένιωσα να μπιμπικιάζει, ο πούτσος μου είχε σηκωθεί για τα καλά και με τα πολλά ξαπλώνουμε στο κρεβάτι. Χαδάκια και εκεί, της αρέσουν και μου αρέσουν και σε μένα, ξεκίνησα να εξερευνώ τις τρυπούλες της, πήγε να με απωθήσει αλλά της υποσχέθηκα πως δεν θα χώσω δάχτυλα μέσα και με άφησε να τις χαϊδέψω εξωτερικά, φάνηκε να της αρέσει και άρχισε να κουνιέται, ήμουν έτοιμος πλέον εκατό τοις εκατό, τον παίρνει στο στόμα και τον καρφώνει όλον μέχρι αμυγδαλές, για λίγα δευτερόλεπτα όμως, ήταν φανερό ότι ήθελε να γαμηθεί στα γρήγορα και το ήθελα και εγώ.

Με συνοπτικές διαδικασίες με καβαλάει σε reverce cow girl, κάθισε κατακόρυφα και τον κάρφωσε όλον βαθιά, η αίσθηση του μουνιού της ήταν φανταστική, σκέτη ζεστή φωλίτσα ενώ οι πρώτες μπατσούλες στα κωλομέρια της άρχισαν να πέφτουν, όταν κατάλαβα ότι της άρεσαν έδωσα και κάποιες πιο δυνατές και ανέβαινα σιγά σιγά μέχρι να βρω τα όρια της και δεν άργησα η αλήθεια είναι οπότε και σταμάτησα.

Συνέχεια σε πισωκολητό, έστησε μαγευτικά την υπέροχη κωλάρα της και πήρε θέση διαγώνια στο κρεβάτι ούτως ώστε να βλέπω την καυλωμένη φάτσα της μέσα από τον πανοραμικό καθρέφτη για όσο την πηδούσα στα τέσσερα, και τον έφαγε όλον βαθιά, και το σφυροκόπημα ήταν ανελέητο και της άρεσε τόσο πολύ που με παρότρυνε να την γάμησω ακόμη πιο σκληρά, και το έκανα με τέρμα τα γκάζια μέχρις ότου ήρθε το τέλος μέσα σε κτηνώδεις κραυγές. Γλώσσα

Ένιωσα κυριολεκτικά να κατεβαίνει όλο το μεδούλι από την σπονδυλική μου στήλη και να ανακατεύεται με το σπέρμα μου, ένα γλυκό μούδιασμα σε όλο το κορμί μου που το ένιωθα για ώρες μετά, μια γλυκιά ανάμνηση τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, η απόλαυση τελικά πολλές φορές δεν κρύβεται πίσω από τα πολλά λεφτά ή τα βρώμικα γούστα, κάναμε ανεπανάληπτο sex, και σίγουρα θα επαναλάβω το συντομότερο. Για τους λάτρεις των busty κοριτσιών συστήνεται ανεπιφύλακτα. Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Έλενα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
506
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2014
Η πρωην βανεσσα απο προμηθεως ειναι αυτη?
20 Νοεμβρίου, 2014
οχι papazits καμια σχεση
G
gl
24 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτή είναι τελικά, τσεκαρισμένο από την ιδια, δθστυχώς έλειπε σήμερα Λύπη
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3