Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295171
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βραδυ Πέμπτης και επιστροφή στο σπίτι μετά από καφεδάκι και σουβλάκια με καλό φίλο, οι δρόμοι άδειοι πιθανών λόγω του αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναικού στο μπάσκετΜεγάλο χαμόγελο, οπότε άδεια στούντιο και μου περνάει η ιδέα να πάω μια βόλτα από τα μαγαζιά στο Αμαρτωλό βουνό. Μπαίνω στις σελίδες των μαγαζιών αλλά τα ιδρύματα των Βριλησσού 36 κ 36Α ήταν τα μόνα που δεν είχαν αναρτήσει τις βάρδιες τους. Με το σκεπτικό ότι την Τετάρτη δούλευε η Πένυ (την οποία έχασαΓλώσσα) πόνταρα στην βάρδια της ΦαίηςΜεγάλο χαμόγελο. Πέφτει το σχετικό τηλεφώνημα στο 36 το οποίο και σηκώνει η ευγενέστατη υπηρεσία, με ρωτάει ποια κοπέλα θέλω και της απαντάω η Φαίη, ώσπου μου απαντάει ότι εργάζεται σήμερα. Σπίτι γρήγορα για ένα ντουζάκι και αμέσως μετά βρίσκομαι να οδηγώ σαν μανιακός για το Αμαρτωλό Βουνό της ευχαρίστησης και του πόθου.`
Άφιξη μου στο εν λόγω ευαγές ίδρυμα και την στιγμή που φτάνω στην είδοσο είναι άλλοι 2 νεαροί, με ρωτάει η υπηρεσία αν είμαι με τους άλλους δύο και της δίνω αρνητική απάντηση και της θυμίζω ότι πήρα τηλέφωνο για την φαίη, ώπου με περνάει στο δωμάτιο. Δίνω το πορνοπαράβολο των 70€ για 69 και εμφανίζεται η Φαίη για το σαλονάρισμα της και για να με χαιρετίσει.
Ολιγόλεπτη αναμονή ώπου ανοίγει η πόρτα και έρχεται η θεά με τα θεσπέσια στήθια της σε κοινή θέα.
Η περιγραφή είναι αυτή που έχουν γράψει οι προηγούμενοι συναθλητές, μια κοπέλα με καρέ (βασικά σα να μάκρυνε το μαλλί) καστανού χρώματος, ένα σοκολατένιο μαυρισμα, ένα πανέμορφο προσωπάκι, κορμί λαμπάδα και τα φυσικά στήθη της Έρωτας.
Ξαπλώνει ώσπου πάει να βγάλει το στρινγκάκι της και εγώ την αποτρέπω, ανοίγει τα πόδια της, της βγάζω το στρίνγκ και ξεκινάει ένας μαραθώνιος γλυφομουνάδας, μιας σπέσιαλ περιποίησης κοινώς από το κλασσικό γλυφομούνιΓλώσσα.
Ύστερα από κανά 15λεπτο ίσως και παραπάνω έρχεται σε στάση cow girl, γύρισα σε 69, στάση ανάποδου cow girl (με την πλάτη γυρισμένη σε μένα) και το τελείωμα ήρθε στα 4 και να με κοιτάει με ένα λάγνο βλέμμα.
Φιλάκι για το τέλος και ανανέωση ραντεβού για το άμεσω μέλλον και όχι σε κανέναν χρόνοΓλώσσα (η πρώτη μου κριτική και επίσκεψη στην Φαίη είχε γίνει πέρυσι με την Λίζα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Φαίη
Υπηρεσίες
pornopriest
Σπουδαίος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
172
Πόντοι:
3.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού