Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161857
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η ημερομηνια ειναι στο περιπου. Βρεθηκα στη Θεσσαλονικη και μιας που ειχα στη διαθεση μου αυτοκινητο πεταχτηκα στην γειτονια των studio . Στο Lα femme γνωρισα την Λαρα οπως ακριβως εχει περιγραφει απο τους αλλους φιλους. Μικροκαμωμενη , πιπινακι , καστανοξανθη με ωραιο προσωπο και μικρο στηθος. Πηρα το προγραμμα με 69 και ελευθερο στοματικο . Η Λαρα με πετυχε στην ντουζιερα και καμαρωνε το θεικο κορμι μουΝτροπή Με εφτιαχνε ηδη που την εβλεπα να χαιδευεται μονη της στο κρεβατροταση να ερθει κι εκεινη στο μπανιο μου απαντησε με ναζι οτι εκεινη ηδη ειχε κανει.
Ανταλλαξαμε πολλα χαδια και φιλια στο προσωπο και στο σωμα και πραγματικα απολαυσα το απαλο της δερμα και το ομορφο κορμι της, 69 δεν εγινε διοτι ειχε μια ενοχληση στα ανοιγματα , αλλα εδειξε να απολαβανει το στοματικο, το σιγουρο ειναι ειναι οτ απολαυσα το δικο της, αρκα βαθυ χωρις χερια με εντονα ρουφηγματα και φτυσιματα και ξανα ... με κοιταγμα στα ματια . Καλο περασμα προφυλακτικου και το κοριτσι απο πανω με ωραια κινηση , αλλαγη σε ιεραποστολικο και τελειωμα με την Λαρα στα 4 με θεα στο κωλι της που νομιζω δεν δινει.
Το παρκινγκ στην περιοχη πανευκολο , ομως εγω συνηθως επισκεπτομαι την πολη χωρις αυτοκινητο. Ευτυχως υπαρχει πιατσα ταξι κοντα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λάρα
Ανώτερος
Εγγραφή:
6 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
104
Likes:
551
Πόντοι:
6.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2014
Σιγουρα τα εκανε ολα αυτα η λαρα τυπε Χμμμ; μηπως ηταν καμια αλλη και την μπερδεψες.
JS
jamaican style
13 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητε αν και βρεθηκα με την κοπελια περιπου 20 μερες πριν , θυμαμαι καλα τα οσα εγιναν. Αν θελουμε να πουμε τι δεν εγινε ενω ειχε συμφωνηθει αρχικα ηταν το 69. Μικρο το φαουλ μιας που η ιδια προτεινε αντι γιαυτο γλυψιμο εναλλαξ.
Ολα οσα περιεγραψα συνεβησαν στο προγραμμα των 60.
16 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι 60 μας λες ρε φιλε εδω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε Κεφάλι σε τοίχο! δλδ αν παω με το απλο δεν θα διαπιστωσω καποια αλλαγη Εμμμμ
JS
jamaican style
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3