Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156629
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χαριτωμένο χαμογελαστό 19χρονο κοριτσάκι από Ρουμανία που διατηρεί την ίδια διάθεση και μέσα στο δωμάτιο. Κοντούλα και πολύ λεπτούλα, μόλις 42 κιλά. Το σώμα της πολύ άγουρο με μικροσκοπικό στήθος, όταν την βλέπεις στο σαλόνι με τα σεξουλιάρικα εσώρουχα και την κίνησή της έχεις άλλη εντύπωση. Καστανή, φατσούλα. Μιλάει πολύ μέσα με όσα ελληνικά ξέρει και θέλει να μάθει την γλώσσα. Συνήθως είναι πρωινή. Το μενού είχε κωλαράκι στα 60ε και μου κάναν δώρο γυμνό στοματικό μ΄αυτό χωρίς να το ζητήσω. Πολύ καλή και εξυπηρετική η τσατσά (μια με κοντό μαλλί).

Έκανα ένα μπανάκι, ακριβώς με το που στέγνωσα ήρθε η κοπελίτσα, δεν είχαμε προκαταρκτικά, αλλά μάλλον αρκετή συζητησούλα που κράτησε σε όλη την διάρκεια της συνεύρεσης. Πίπα με χέρι και αρκετές διακοπές για συνέχιση της κουβέντας. Προς το τέλος η πίπα της δυνάμωσε και έγινε ευχάριστη. Πρώτη στάση ιεραποστολικά και μετά στα τέσσερα. Δεν θέλει από πάνω γιατί πονάει, no problem. Κωλαράκι στην άκρη του κρεβατίου και μετά στα τέσσερα. Αντέχει στο σφυροκόπημα, η ίδια μου είπε να βαρέσω τέρμα, καθώς την πήγαινα μαλακά στην αρχή. Βασικά είναι προπονημένη στο θέμα, έχει φτιάξει πελατεία με βάση το πρωκτικό και έχει βάρδιες με 10+ πελάτες που πάνε για κωλαράκι (και κάποιοι από αυτούς να την ζορίζουν πολύ). Όλα αυτά με την συζήτηση να συνεχίζεται ακατάπαυστα με εγώ να την πηδάω από τον κώλο, μου θύμησε φάσεις με μια Μαρία που έδινε κώλο στον Βαρδάρη αν την θυμάστε. Κάπου η κουβέντα έκανε διακοπή, ανέβασα τέρμα στροφές και τελείωσα ευχάριστα. Συνέχεια στο μπουρ μπουρ για κάποια ώρα ακόμα πριν φύγει.

Στο ρεζουμέ, συμπαθέστατο κοινωνικό κοριτσάκι, άνεση χρόνου, καλό παιδί. Δεν έχει τη σούπερ τεχνική και ερωτισμό και το μέγεθος της δεν βοηθάει σε κάποιες στάσεις, αλλά δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στο δωμάτιο. Συνειδητοποίησα επίσης ότι έχω πάρει πολλές Χριστίνες από τον κώλο, φαίνεται το έχει το όνομα! Δεν θα την πολυπρότεινα πάντως για κωλαράκι, δεν έχει την γκάβλα που είχε πχ η all time classic μιλφ Άννα, αλλά για πιπινολάτρες είναι ό,τι πρέπει. Αν μείνει, πιστεύω ότι θα εξελιχθεί σε δυνατή περίπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού