Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι για πρωτη φορα καποια στιγμη μεσα στο Σεπτεμβριο (η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη). Ευκολα προσβασιμη και διακριτικη τοποθεσια και προσεγμενος χωρος. Χτυπησα το κουδουνι και με υποδεχτηκε μια ευγενικη τσατσα η οποια μου ειπε οτι δουλευε η Βικυ τονιζοντας μου οτι ειναι ελληνιδα και κανει πολυ καλο προγραμμα. Σε μισο λεπτο εμφανιστηκε η κοπελα στο σαλονι φορωντας μονο τα εσωρουχα της και σε χρονο dt επανηλθε στα ενδοτερα του μαγαζιου.

Η Βικυ ειναι μια κωλοπετσωμενη 40αρα, προσωπο αδιαφορο αλλα οχι αντιπαθητικο, αδυνατη, υψος γυρω στο 1.70, μελαχροινη, ακωλη, με βυζι φτιαχτο το οποιο φαινεται εντυπωσιακο στο σαλονι ελεω σουτιεν. Δεν ενθουσιαστηκα μαζι της αλλα λογω του οτι δεν ειχα χρονο για να παω σε αλλο στουντιο και λογω 1-2 καλων κριτικων αποφασισα να περασω με απλο στα 50 ευρω. Για να ειμαι ειλικρινης, θα προτιμουσα να πηδηξω την τσατσα η οποια κι αυτη ηταν σαρανταρα αλλα πιο ομορφη απο τη Βικυ.

Περασα στο δωματιο και μετα απο λιγο εμφανιστηκε η Βικυ χωρις σουτιεν. Ηρθε στο κρεβατι και αρχισε ενα τυπικο μπλα μπλα για να σπασει καπως ο παγος. Συντομα ανεβηκε απο πανω μου και μου εδωσε 2-3 επιφανειακα φιλια στο στομα και μετα εγλειψα για λιγο τα βυζια της. Ειναι εντελως ψευτικα, μονο οι θηλες ειναι κανονονικες, το υπολοιπο ειναι σα να πιανεις μπαλα του μπασκετ - εντελως αντικαβλωτικο για μενα. Μετα απο αυτο κατεβηκε προς τα κατω και εκανε ενα πολυ συντομο γλειψιμο στα αρχιδια. Στη συνεχεια εβγαλε το βρακι και μου περασε καποτα για ενα παλι συντομο και αδιαφορο τσιμπουκι. Ανεβηκε σε σταση cow girl οπου αρχισε γρηγορες παλινδρομησεις αλλα δε με ενθουσιασε ο τροπος που το εκανε. Στη συνεχεια θελησε να αλλαξει σταση απο μονη της και γυρισε για πισωκολλητο αφου πρωτα εβαλε ενα κιλο κρεμα στο μουνι της. Με την κρεμα τα πραγματα εγιναν χειροτερα, και παρολο που δεν υπηρχε πλεον τριβη, η Βικυ φωναζε ψευτικα αχ και βαχ. Μετα απο λιγο τη γυρισα ανασκελα οπου και την εχυσα και τελειωσε η συνεδρια. Συνολο χρονου στο δωματιο γυρω στα 10 λεπτα. Μαλιστα σε καποια στιγμη κατα τη διαρκεια του σεξ, καπως το εφερε η κουβεντα και μου ειπε οτι δεν εχουμε απεριοριστο χρονο, και οτι "δεν ειμαστε στο σπιτι μας...".

Μετα τη συνεδρια, αρχισε παλι την κουβεντα για διαφορα. Γενικα ειναι καλη στην κουβεντα αλλα μεχρι εκει. Δεν πηγαμε για καφε αλλα για να γαμησουμε!

Για να μη σας κουραζω αλλο, θεωρω οτι ηταν μια απογοητευτικη συνεδρια και δε θα συστηνα την κοπελα ουτε απο πλευρας εμφανισης αλλα ουτε και απο πλευρας συμμετοχης. Για ενα 20αρικο κατι παει κι ερχεται αλλα τα 50 ευρω ειναι κλοπη Κεφάλι σε τοίχο!.

Επειδη τα γουστα στις γυναικες ειναι κατι αρκετα υποκειμενικο, τα παραπανω απηχουν την προσωπικη μου εμπειρια χωρις απαραιτητα να ισχυουν για αλλους συναγωνιστες που πιθανως θελουν να δοκιμασουν τη συγκεκριμενη κοπελα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
154
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού