Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 204303
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ΔΕΝ με έφεραν επαγγελματικές υποχρεώσεις , ούτε κάποια άλλη ανάγκη , στους πρόποδες του αμαρτωλού βουνού .
Είχα δει την Κέλλυ πριν κάνα-δυό μήνες σε μιά τσάρκα και «κάτι» μου έλεγε πως ΠΡΕΠΕΙ να την γαμήσω .
Αυτό και έκανα .
Κουτρουβαλιαστήκαμε στην υπόγα , η κουτσαμάρα μου κι'εγώ και βροντήξαμε τον Μπιγκ Μπεν της εισόδου .
Ευγενέστατος ο μίστερ-τσάτσος , τσίμπησε το εβδομηντάρι γιά 69 και μετά από πέντε λεπτά μου έφερε την πετσετούλα στο δωμάτιο .
Έχοντας ακούσει πως η Κέλλυ γουστάρει να κάνει μπανάκι παρέα με τον πελάτη , έμεινα στην μπανιέρα γιά κάνα εικοσάλεπτο σαν το φλαμίγκο , αδειάζοντας τον Μόρνο .
Λέπια ΔΕΝ έβγαλα , άγνωστο γιατί .
Τέλος πάντων , κάποια στιγμή μπήκε μέσα η Κέλλυ .
« - Να κάνουμε μαζί ντουζάκι ; »
« - Ε, το ρωτάς ; » Αν αργούσες λίγο ακόμη , θα έκανες ντους με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη , σκέφτηκα .
Αρχίσαμε τα χάδια , τα φιλιά , τα τριψίματα , τα γλειψίματα ... ε ... δεν μιλήσαμε και πολύ .
Το πουλί μου πήρε τον ανήφορο , κόντευε να φτάσει στο 60 , η διάθεση το ίδιο , οι πόνοι στο γόνατο υποχώρησαν, όποια ίχνη βρώμας είχαν πάρει την άγουσα γιά την Ψυτάλλεια , τί έμενε ;
Να ρίξουμε και κάνα γαμήσι .
« - Έλα μωρό μου » μου λέει όλο νάζι το Κελλάκι .
Κοίταξα γύρω μου να δω σε ποιόν μιλάει , σκοτάδι ήταν , άλλον δεν είδα , « -Σε μένα θα το λέει » σκέφτηκα . Κρίμα να έχει τόση μυωπία νιό κορίτσι .
ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ;;; Χμμμ;
Ξαπλώνω την κορμάρα μου την δίμετρη στην κρεβατάρα , ξαπλώνει και την δική της κορμάρα η Κελλάρα και αρχίζουμε το ματς .
Αγάπη μου , μωρό μου , μάτια μου , κούκλε μου ( Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης ) φιλιά , χάδια , τριψίματα , γλειψίματα εκατέρωθεν , πάθος , ένταση ... αρχινάμε την πίπα .
« - Ωραία » , σκέφτηκα . Απόπειρες ολικής κατάποσης , αυτό που στα Ελληνικά λέμε deep throat , φτυσίματα , καραμέλωμα στ'αρχίδια μου ( όχι « στ'αρχίδια μου το καραμέλωμα » ) τ'αξούριστα , ελαφρές δαγκωνιές , βλέμμα όλο λαγνεία , πρόστυχες εκφράσεις , απλά καθημερινά πράγματα .
Όλα έβαιναν καλώς .
Κάποια στιγμή , μου βουτάει τους αστραγάλους και μου φέρνει τον κώλο της φάτσα-κάρτα .
Μου έφυγε κι'ή μυωπία , κι'η μαγκιά .
Είδα το φως μου παράλληλα με ένα μοσχομυριστό μουνί και μιά υπέροχη κωλοτρυπίδα .
Επικεντρώθηκα στα δύο τελευταία . Το φως το άφησα γι'αργότερα .
Άρχισα να γλείφω , να χουφτώνω , να χαϊδεύω , δάχτυλο δεν έβαλα , είμαι παιδί ( λέμε τώρα Γερο-μύστης ) της Εκκλησίας .
Ξαφνικά γυρνάει , με κοιτάει άγρια , « την γαμήσαμε » σκέφτηκα , και μου λέει « - Ετοιμάσου » .
Σιγουρεύτηκα πως « την γαμήσαμε » . Φτύνει εφτά φορές τον πούτσο μου , γιά ξεμάτιασμα το πάει , είπα μέσα μου , τί γλυκιά που είσαι , είπα έξω μου , και αρχίζει μιά Ισπανική σε ντο ματζόρε που μου ξεκούρδισε το τσέ(ρβε)λο . ΕΞΟΧΑ .
Έπλεα σε πελάγη σιέλου και ευτυχίας .
Ξαφνικά , η Κελλάρα βάζει την καπότα στο στόμα και αρχίζει την πιποφορεσιά .
Τα κατάφερε . Άγνωστο το πως και το γιατί . Εύγε της .
Ανεβαίνει πάνω μου και βάζει καλάθι χωρίς στεφάνι . Σχετικά στενόχωρα τα πράγματα , αλλά μετά από μερικές διεισδύσεις , το τούνελ άνοιξε και όλα βρήκαν τον δρόμο τους .
Αρχίσαμε ( εκείνη δηλαδή , εγώ τί να αρχίσω , κουτσάβλας άνθρωπος;;; ) το κλασικό ιππαστί και όλα ήταν μαγικά μέχρι που έπιασε τα γόνατα μου , στηρίχτηκε με όλο της το βάρος στα χέρια της και ανεβοκατέβηκε μερικές φορές .
Από τον πόνο , είδα τον Άρη , τον Δία , την Αφροδίτη , τον Α' του Κενταύρου , τον Γ' του Χείρωνα , τα είδα όλα , φίλα με τώρα .
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΟ .
« - Μην θα πεθάνεις εδώ » , μου είπε .
« - Μην θα πεθάνω εδώ , θα πεθάνω κατά την μεταφορά » , της είπα .
Ο πόνος υποχώρησε , το γαμήσι συνεχίστηκε .
Ξανά πίπα , ανόρθωση εντός ολίγων δευτερολέπτων και συνέχεια από κει που μείναμε .
Χούφτωνα τα βυζάκια της , σταύρωσα τα πόδια μου και συνεχίσαμε με την στάση του λωτού .
Μείναμε κάνα δίλεπτο σ'αυτή την στάση και ξάπλωσε γιά ιεραποστολικό , βοήθειά μας .
Φιλιά παθιασμένα , όρκοι αιώνιας αγάπης , υποσχέσεις μοναδικότητος ... και αλλαγή σε πισωκολλητό .
Κουτσά - στραβά τα κατάφερα .
Γιά μαγκιές και κασκαντεριλίκια δεν ήμουν . Μιά χαρά ήταν , η συμμετοχή της άψογη , γελαστή , φιλική , άνετη .
Κατέθεσα στα χεράκια της τα εκατομμύρια μπικεράκια , μετά από παλινδρομήσεις ενδοπαλαμικές .
Η συνεδρία ήτο αρίστη .
Αυτά συνέβησαν κείνο το Σαββατόβραδο στο βουνό με τον γέρο-μπικεράκο και την μικρή Κέλλυ , με το γλυκό πρόσωπο , το στητό στήθος , την μικρή κοιλίτσα , τα μεγάλα πόδια και το όμορφο κωλαράκι .
Πέρασα πάρα πολύ καλά , γιά περίπου σαράντα λεπτά .
Την ευχαριστώ .
Και στα δικά σας .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Biker...
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2014
Εισθε απολαυστικος!!!
27 Σεπτεμβρίου, 2014
πειράζει που δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω??Μεγάλο χαμόγελο από τις καλύτερες κριτικές που έχω διαβάσει...και έμμεσα καυστικός εκεί που πρέπει...Γερο-μύστης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2