Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156987
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
ο μπουρδελιωτης επιστρεφει παντα στον τοπο του πηδηματος Γερο-μύστης
στο 30 ευρα η πιο εμφανίσιμη εδω και καιρο στην πολη λογω υψους 1.75 χωρις τα τακουνια, ξανθου μαλλιου, διασημου στηθους οπως μπορουν να δουν και στα "κοριτσια της μπουρδελοκαταστασης" οι συμπολιτες και πιπινιστικου κωλαρακίου. δεν εχει ουτε τις τασεις ανωρεξιας που εμφανισε καποια στιγμη ουτε το εφηβικο φουντωμα που επισης περασε σε καποια φαση. αυτην την φορα δεν με θυμηθηκε ή δεν εδειξε να παιζει τετοιο ρολο αλλα με το λιγο μασαζακι που της εκανα ως προκαταρτικο φαινεται εφτιαξε την διαθεση της και ανταπεδωσε με φιλικοτητα ΈρωταςΈρωτας για την οποια ο προηγουμενος κριτικος απογοητευθηκε.
πιπα ικανοποιητικη και σε συνδιασμο με το απαλο δερματακι της εγινα πυραυλος. ακολουθησε ολιγον απο ιεραποστολικο με γλυκο σπρωξιμο καραμελων και σοκολατων στα πεινασμενα παιδια της αφρικης εεεε με την γλυκια θεα του λεπτου κορμιου της ηθελα να πω.
και μετα το κυριως πιατο που για μενα ειναι ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης. καταθεσης ικανοποιητικοτατη. αν κρινουμε απο τις υπολοιπες επιλογες των 30 ευρω οπου πλασαρονται κατα κορον τσιγγανες και ωριμες ή και σε καθε περιπτωση υποδεεστερες ως φερουσες πιο κοντα ή πλαδαρα κορμια. εχω να πω το εξης ρεζουμε, ειναι το VFM ως προς εμφανιση στην πολη μας. ως προς σαλιαρισματα ή πιτσιλιματα που προσφερουν υποδεεστερες εμφανισιακα προσωπικα τα αποφευγω για να μην αρρωστησει το πολυτιμοτερο μερος του σωματος μου. Η χωρα του δρακουλα μας ρουφαει το ρευστο (χρημα και σπερμα) και εσεις τα βαζετε με τους μεγαλοτραπεζιτες και την μερκελ Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού