Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πήγα λοιπόν πρώτα σε άλλο στούντιο, αλλά η κοπέλα είχε πάει στο γιατρό για τα χαρτιά της, κι έτσι ο δρόμος με έβγαλε εκεί...
Μπήκα μέσα κι έρχεται πρώτη η Σάσα. Γεμάτη για εμένα, άντε να δούμε και την άλλη λέω.
Έρχεται η Ρωξάνα, την θυμήθηκα που είχα δει μέτριες κριτικές, αλλά μου άρεσε.
Έχει πολύ σφιχτό σώμα, πολύ ωραίες γάμπες, φόραγε γόβες καύλα, έχει μικρά βυζάκια λίγο πεσμένα και το πρόσωπό της όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες, εμένα με καυλώνει με το κοντό μαλλί.
Έκανα το μπανάκι μου και ήρθε με το βαλιτσάκι με τα σύνεργα. Το άφησε στην άκρη κι άρχισε να μου γλύφει ρώγες και να τρίβεται και λέω μέσα μου "θα χύσω πριν με ακουμπήσει"! Πραγματικά και μόνο που τριβότανε και με κοίταγε με καύλωσε άσχημα, είναι πολύ πρόστυχη και το έχει.
Της λέω λοιπόν να διαλέξουμε δονητή. Βρήκαμε έναν σε ικανοποιητικό μέγεθος και ξεκινήσαμε, εγώ να της γλύφω τις ποδάρες (που θα θέλανε καλύτερη αποτρίχωση) κι αυτή να μου ανοίγει την τρύπα... Έβαζε υγρό, δαχτύλιαζε, μου την έκανε μούσκεμα κι ήταν έτοιμη, ενώ της είχα πει να μην βγάλει τις γόβες, που παρατήρησα ότι είναι Νο 37 καθώς έγλειφα.... (για όποιον ενδιαφέρεται)
Μετά με πήρε σε στάσεις όπως της ζήτησα χωρίς να δυσανασχετεί καθόλου και γενικά ήταν καύλα. Κρατιόμουν να μην χύσω για να την απολαύσω κι άλλο. Όταν αποφάσισα να χύσω το κατάλαβε κι άρχισε να με γλύφει στις ρώγες όπως με γάμαγε και να μου τρίβει τα βυζιά της πάνω μου, εγώ επειδή ένιωθα μεγάλη ποσότητα να έρχεται την απομάκρυνα για να μην τη λερώσω και ξενερώσει όπως μου έχει τύχει στο παρελθόν. Αργότερα μου είπε ότι δεν θα την ενοχλούσε, κι αυτό ήταν υπέρ της!
Τα ελληνικά της είναι σχεδόν άριστα, κι αυτό βοηθάει πολύ στη συννενόηση.
Η τσατσά ήταν όμορφη, θα έμπαινα και με αυτήν μου φαίνεται, και ευγενέστατη!
Σε γενικές γραμμές ήταν μιά ωραία συνεύρεση σε έναν ωραίο χώρο. Αν εμπλουτίζαν και την ποικιλία δονητών θα ήμουν πιο συχνός πελάτης!

Καλές τσάρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρωξάνα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού