Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824421
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ας γράψω κι εγώ μια κριτική λοιπόν καθότι τόσα χρόνια παρακολουθώ αλλά δε γράφω. Ημερομηνία στο περίπου. Επίσκεψη στο στούντιο και στη βάρδια δύο κοπέλες. Η Αναστασία και μια άλλη που δεν την είδα. Τέλος πάντων πήρα την Αναστασία κατευθείαν καθότι είναι πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα και περάσαμε στα ενδότερα.

Η Αναστασία είναι αρκετά φιλική με πολύ καλή εμφάνιση για τα δικά μου γούστα με ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζάκι το οποίο και προτιμώ από τις πλαστικές ή τις γελάδες που κυκλοφορούν. Μαλλάκι μακρύ πολύ ωραίο και γενικά χαμογελαστή. Στο δωμάτιο καθαρά σεντόνια, σαγιονάρες και πετσέτες σφραγισμένες.

Η Αναστασία ήρθε στο δωμάτιο αρκετά γρήγορα. Το σεξ ήταν συμπαθητικό, χωρίς να έχω σχεδόν κανένα παράπονο από πλευράς της. Χωρίς να κάνω κι εγώ βέβαια κάτι το ιδιαίτερο, λίγα προκαταρκτικά, πέρασμα προφυλακτικού, πίπα και μετά μπήκα μέσα της όπου ύστερα από ένα τέταρτο ήρθε το τέλος.

Το μόνο μου θέμα, ήταν ότι, αν και δεν το είπε καθαρά, κάποιες κινήσεις της και φράσεις της φανέρωναν μια διάθεση να τελειώνουμε γρήγορα. Ίσως φταίω και εγώ γιατί για το απλό πρόγραμμα άργησα λίγο.

Κατά τα άλλα σίγουρα μπορώ να την προτείνω σαν εμπειρία καθότι και όμορφη είναι και χαμογελαστή, κάτι που εμένα προσωπικά με φτιάχνει σε μια γυναίκα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Μέλος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2014
"...Χωρίς να κάνω κι εγώ βέβαια κάτι το ιδιαίτερο."Χμμμ; " Ίσως φταίω και εγώ γιατί για το απλό πρόγραμμα άργησα λίγο. " Χμμμ;
Tύπε , συγγνώμη κιόλας αλλά μην αφήνεις τα "κορίτσια" να σου δημιουργήσουν ενοχές , στο τέλος δεν θα σου σηκώνεται καθόλου!!!! Και για να έχουμε καλό ρώτημα , πόσα € πρέπει να δώσει κάποιος για να γαμήσει 15΄ ;;;;; Στο τέλος θα ζητάνε χρήματα ακόμη και για να βγουν στο σαλόνι!!! Ξέρωγω κιόλας ;;;;Δε φτάνει που πρέπει να περάσουμε από την τσατσά Γκεστάπο ,πρέπει και να γαμάμε του σκοτωμού τρέχοντας;;; Εγώ πάντως σε studio δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα, σε μπουρδέλο με 10€ μάλιστα αλλά με 50€ όχι!!!!!Δε λέω να σπρώχνεις 1 ώρα και να μην τελειώνεις αλλά 15΄ λέει ο άθρωπας ο Ed!!!!
10 Σεπτεμβρίου, 2014
50 εύρω για λίγη ψευτοπολυτέλεια ένα ντους και 15 λεπτά βιαστικό σεξ
Καλύτερα σε μπουρδέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2