Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 63 10
Sex Studio 187764
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα και γω στη Νάνσυ εχοντας διαβάσει κριτικές. Η κοπέλα είναι από τα καλύτερα μωρά που κυκλοφορούν. Πεντακάθαρη, σέβεται τον πελάτη
και συμμετέχει στο παιχνίδι. Η τσατσά ευγενική, ο χώρος πολύ καλός και πεντακάθαρος (θα ήθελα κανά καθρέφτη στο δωμάτιο..), πηρα το προγραμμα 70 Ευρώ με 69 γιατι ήθελα να δοκιμάσω το μουνάκι της που είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια. Η Νάνσυ με βρήκε στο ντουζ και αφου βγηκα έκανε και αυτή ντουζακι και αρχισαν χαδακια, φιλιά, χουφτώματα και γλείψιμο στα @@@ μου από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Αλλαγή στάσης σε 69 για να περιποιηθώ και εγώ παράλληλα το μουνάκι της με το χαλκά όπου καθομασταν για κανα τρίλεπτο και ήταν ίσως το καλυτερο σημειο της βραδιας. Ανελέητο γλειφομούνι και αυτή γλείψιμο στον πουτσο μου μεχρι θανάτου. Μετά από κανα 3λεπτο με καβαλάει και απολαμβάνω τις βυζάρες της πανω κατω. Στη συνέχεια τη γυρνάω στα 4 πισωκολλητό με θεα την απιστευτη κωλάρα της αρχιζει τρελό σφυροκόπημα. Η συμμετοχή της πολύ καλή με βογγητά αληθοφανή.
Ξεχασα να πω για τη Νανση ότι ειναι ξανθια, όχι μακριά μαλλια, ελληοσουηδέζα, με βυζι σιλικωνάτο τουμπανο και κολλάρα λαχταριστή.
Το πισοκωλλητό ήταν πολύ δυνατό και διεκοψα 3-4 φορές για να μην τελειώσω..
Μετά από κανα δίλεπτο ιεραποστολικό όπου μετά από απολαυστικές διεισδύσεις στο σφιχτο μουνάκι της τελειωσα πανηγυρικά.
Τη συστήνω ανεπιφύλακτα, θα βαζα μεγαλυτερη βαθμολογια αλλα δεν με αφήνει το σύστημα, ήταν μια υπέροχη συνευρεση που τελειωσε με ένα μασαζακι που μου έκανε στο τελος πριν φύγει..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού