Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566585
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για την Έβελιν είχε γράψει ένας άλλος συνάδελφος τον Ιανουάριο. Γενικά για την κοπέλα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, μόνο αυτή η κριτική και μια σύντομη συζήτηση στο φόρουμ. Την Έβελιν την βρήκα από το site της αλυσίδας που έχει αυτά τα στούντιο που βλέπετε στις διαφημίσεις του bourdela.com. Ήταν η μόνη κοπέλα που δούλευε την ώρα που ήθελα να πάω. Δεν μου φάνηκε κάτι στραβό από τις φωτογραφίες, οπότε είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και φυσικά να σας πληροφορήσω λίγο περισσότερο για την εν λόγω κοπέλα.

Επισκέφτηκα τον χώρο αρκετά αργά, γύρω στις 5 το πρωί. Πάρκινγκ βρήκα αμέσως, παράλληλα στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα από την πόρτα. Μπαίνοντας είδα μια πινακίδα που πληροφορούσε ότι ο χώρος έχει δικό του πάρκινγκ λίγο πιο πέρα στο ίδιο τετράγωνο.

Ο χώρος είναι πολύ ωραία διακοσμημένος και με χαμηλό φωτισμό. Στον χώρο δούλευαν δύο τσατσάδες, και οι δύο ευγενικές. Κάθισα στην αναμονή και η τσατσά μου εξήγησε το σύνηθες για την αλυσίδα των στούντιο αυτών τιμολόγιο: €50 η βασική ταρίφα, €70 για μασάζ και ισπανικό, €100 για όλα τα προηγούμενα για μισή ώρα και €120 για το πλήρες πρόγραμμα (τζακούζι και, αν θυμάμαι καλά, μία ώρα). Επέλεξα το βασικό και την πλήρωσα. Μου είπε να πάω στον πάνω όροφο και να περιμένω σε ένα από τα τρία δωμάτια που υπήρχαν (η Έβελιν ήταν απασχολημένη με άλλον πελάτη εκείνη την ώρα).

Το δωμάτιο ήταν καθαρό, με δικό του νιπτήρα και ντους, δύο καθρέπτες στο πάνω και στο κάτω μέρος του κρεβατιού, πολυθρόνα και καλόγερο για τα ρούχα.

Το αρνητικό στην επίσκεψη αυτή ήταν ο μεγάλος χρόνος αναμονής: περίπου μισή ώρα. Πριν από εμένα υπήρχε ένας άλλος πελάτης οπότε λογικά η Έβελιν έπρεπε να τελειώσει όχι μόνο με αυτόν που είχε μέσα στο δωμάτιο, αλλά και με τον εν λόγω πελάτη στην αναμονή.

Όταν ήρθε η Έβελιν, ήταν ευγενική, χωρίς ίχνος βαριεστιμάρας και χαμογελαστή. Ξανθιά με μακριά μαλλιά, καλό στήθος και ψηλή. Έπλυνε καλά τα χέρια της και αρχίσαμε τα προκαταρκτικά με λίγη ψιλοκουβέντα. Όπως μου είπε, είναι από την Ουγγαρία, 25 ετών και κατέχει τα Ελληνικά όχι και τόσο καλά, οπότε συμφωνήσαμε να συνεννοούμαστε στα Αγγλικά.

Η τεχνική της στην πίπα ήταν πολύ καλή. Κάναμε τρεις στάσεις: ιππασία, ιεραποστολικό με τα πόδια τυλιγμένα γύρω μου και πισωκολλητό. Η καλύτερη κατ' εμέ ήταν η ιεραποστολική, όπου με κάρφωνε παθιάρικα με το βλέμμα της και έβγαζε μικρές κραυγούλες. Στο τελείωμα χαϊδεματάκια. Μιλήσαμε λίγο ακόμα και καληνυχτιστήκαμε.

Η εμπειρία μου γενικά ήταν πολύ καλή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έβελιν
Giorgos_Papadopoulos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
819
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού