Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 140 10
Sex Studio 316853
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Νωρίς το πρωί λοιπόν με την μηχανή, πήγαινα για την θεά Λίντα, αλλά αφού είχα δει οτι πολύ κοντά στο μελαντίας ήταν το Μαρινάκι λέω δεν κάνω μια στάση.
Παρκάρισμα απ έξω και άνοδος στο στούντιο απο την πλαινή είσοδο, με την ευγενική υποδοχή να μου παρουσιάζει το Μαρινάκι τόπλες με ένα ωραίο χαμόγελο, να χαιρετάει ένω το στήθος της μου κέντρισε το ενδιαφέρον για πιο κοντινή οπτική άποψη.

Πέρασα στο πρώτο δωμάτιο, ενώ η κυρία μου έλεγε τα προγράμματα με οροφή το άκα στα 80 αν θυμάμαι. Επειδή απο την μικρή μου πείρα στα στούντιο η πρώτη συνάντηση με κάποια κοπέλα δεν πρέπει να κοστίζει πολύ μην φάμε φόλα, ενώ λεφτά....ΔΕΝ υπάρχουν (τελικά) επέλεξα το απλό στα πενήντα και αρχισά το φρεσκάρισμά μου γιατί είχε και γαμώ την ζέστη, ενώ απο οτι μου είπε η κυρία ήμουν ο πρώτος....για το Μαρινάκι (σήμερα έτσι!!!)

Είσοδος του κοριτσιού στο δωμάτιο με φιλάκια στο μάγουλο και ντουζάκι μπροστά μου. Μελαχρινή τα είχε μαζεμένα σε στύλ γκέισας που της πήγαιναν πολύ, όμορφο γλυκό μουτράκι με γκριζογάλανα μάτια ύψος 1.68 περίπου χωρίς, ωραίο κωλαράκι σφιχτό Τσέχικο χωρίς έντονη καμπύλη. Ηλικία 19 ετών μου είπε απο και το κερασάκι το υπέροχο φυσικό στήθος της, που για τους βυζολάτρες όπως εγώ, είναι must να το δείτε από κοντά γιατί κατά την γνώμη μου είναι απο τα ομορφότερα της αγοράς. Συγνώμη για τον ενθουσιασμό μην με περάσετε για διαφημιστή, αλλά αξίζει.

Ξεκίνημα προκαταρτικών με αμοιβαία φιλάκια στο λαιμό και χούφτωμα στο στήθος της, που μου έδειχνε οτι έπαιζε λίγη άμυνα με την γλώσσα του σώματος. Ξάπλα και παιχνίδι με τον μικρό μου, ενώ απέφευγε στο ανασήκωμα του λαιμού μου τις επιθέσεις στα πολυπόθητα. Την βάζω απο κάτω και της τα γλύφω ένω μού έκανε πατατηρησούλα οτι την πόνεσα, αλλά ήμουν πολύ μαλακός στις κινήσεις μου με ενα τέτοιο μπιμπελό βλέπεις, οτι η κατάσταση πήγαινε σε full gfe και το σεβάστηκα. Λάστιχο και στομάτικό αρκέτα καλό με προσπάθεια να τον πάρει όλο ιεραποστολικό μετά με αργούς ρυθμούς και κραυγούλες, ενώ με κάρφωνε με τις ματάρες της με μια έκφραση πόνου και λίγο σφιχτά πόδια μη τυχόν πρεσάρω δυνατά. Μούσκεψε σιγά σιγά και ανέβασα λίγο τον ρυθμό μου, ενώ με καύλωνε απίστευτα το βλέμα της. Γύρισμα στα τέσσερα που μετά απο λίγο ήρεμα ήρθε το τέλος.

Αυτά για το Μαρινάκι που είναι μια αξιαγάπητη γατούλα που θέλει ήπια μεταχείριση και κάνει για αγκαλίτσες και φιλάκια, δεν τραβάει στην πίεση έτσι μου έδειξε τουλάχιστον στο πενηντάρικο. Αγαπούληδες και βυζολάτρες περάστε, οι υπόλοιποι για την εμπειρία της μικρής της ηλικίας και του απίστευτου στήθους δεν θα βγείτε και χαμένοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρινάκι
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.578
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anon.

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού