Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 73 10
Sex Studio 136902
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ομολογώ ότι την Μάνια, ούτε την είχα δει, ούτε και είχα ακούσει τίποτα αυτήν. Και λογικό άλλωστε μιας και είναι μια new entry στον χώρο των studio και του αγοραίου sex γενικότερα. Ελληνίδα γύρω στα σαράντα (εάν την έκρινα καλά) με κοντά ξανθά σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Πρόσωπο ελαφρώς «σπασμένο» που θα είχε κάθε γυναίκα της ηλικίας της, στο στυλ της γειτόνισσας που πάντα μας έβαζε ιδέες. Στήθος μικρό, χαλαρό, ελαφρά πεσμένο, που θεωρώ ότι είναι το μειονέκτημα της. Κορμί χωρίς περιττά κιλά, με σωστές αναλογίες, με δυνατό σημείο την καμπυλωτή περιφέρεια της.

Πρώτος ο φίλος μου PIATSAS σε μια από τις ενημερώσεις του την ανέφερε, και στην συνέχεια η κριτική του εταίρου αγαπητού μου φίλου lagonisian, μου κίνησαν την περιέργεια να πάω να την δω και να καταλήξω στο δωμάτιο σε πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και 69 στα 70 ευρώ.

Από το πρώτο λεπτό φάνηκαν οι διαθέσεις της. Επίθεση στο φουλ στα όρθια με τα πρώτα προκαταρκτικά, φιλιά χάδια αγκαλιές και από τις δυο πλευρές, να γονατίσει για ένα πρώτο γύρο στοματικού. Μεταφορά στο κρεβάτι για νέα πολύωρα ποιοτικά προκαταρκτικά, με απίστευτη συμμετοχή στην δική μου στοματική περιποίηση, με παιχνίδια με την λεκάνη της, έντονες δονήσεις προς το πρόσωπο μου λες και ήταν κομπρεσέρ, δακτυλοσκοπήσεις, δυνατές φωνές και βογγητά.
Το στοματικό της που ακολούθησε βαθύ, με φτυσίματα, ποικιλία, καραμέλωμα στα @@κια, περιποίηση όλης της γύρω περιοχής, εξαιρετικά ποιοτικό, τόσο που μόλις πρόλαβα για ελάχιστο sex σε cow girl. Κουβέντα σε φιλικό κλίμα όσο ντυνόταν, ευχαριστίες και από τις δυο πλευρές και αποχώρηση.

Η Μάνια είναι γυναίκα γεννημένη για sex. Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι είναι πρωτοεμφανιζόμενη μιας και η συμπεριφορά της στο δωμάτιο αρμόζουν σε έμπειρη επαγγελματία. Είναι «επιθετική», δοτική, δεκτική, λυσσάρα -ας μου επιτραπεί η έκφραση-, με άριστη τεχνική πολύ ένταση και πάθος στο sex και δείχνει «να το ζει» από την αρχή μέχρι το τέλος. Το service της συμπερασματικά, αντισταθμίζει κατά πολύ την όχι και τόσο λαμπρή εμφάνιση της και πιστεύω πως δύσκολα κάποιος θα φύγει ανικανοποίητος από μια συνάντηση μαζί της και την θεωρώ Must για τους λάτρεις των milf.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μάνια , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μάνια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού