Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 140 10
Sex Studio 316442
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Σάρα είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε διάθεση, με όμορφο πρόσωπο και φανταστικό σώμα. Μελαχρινή, γύρω στο 1,65 νομίζω και μικροκαμωμένη. Αυτά τα γενικά σε ότι αφορά την εμφάνιση.

Στο δωμάτιο τώρα...
Ξεκινήσαμε με απολαυστικό μασάζ, που περιλάμβανε φιλάκια στην πλάτη και γλυψίματα.
Μια χαρά προκαταρτικά, με χαμόγελο, καλή διάθεση, αγγαλιές και φιλιά στο σώμα της. Ωραία πίπα, με απαλές κινήσεις, ορατότητα (έκανε τα μαλλιά της πίσω για να τη βλέπω) και χωρίς χέρια - όπως μου αρέσει. Λίγο σύντομη ίσως.
Προχώρησε σε ισπανική, με το καλοσχηματισμένο, μεσαίου προς μικρού μεγέθους, στήθος της, το οποίο είναι στητό, με ωραίες μικρές ρώγες και κοιτάει προς τα πάνω. Ευτυχώς είναι φυσικό, γιατί το πλαστικό με ξενερώνει.
Φοβερό 69, με εμένα να γλείφω το πεντακάθαρο, μικρό μουνί της και εκείνη να παίρνει πίπα με διάφορα στυλ και γλείψιμο στα αρχίδια. Το 69 κράτησε αρκετή ώρα μπορώ να πω και το απόλαυσα δεόντως.
Στο κυρίως πιάτο, αλλάξαμε διάφορες στάσεις, χωρίς να δυσανασχετεί καθόλου...με ιεραποστολικό, συντριβανάτο, reverse cowgirl, αυτή από πάνω, στα 4 και froggy style. Πολύ δυνατή συμμετοχή, χωρίς fake και υπερβολές. Επίσης, δεν την πείραξε που άργησα κάπως να τελειώσω και μου έδωσε την εντύπωση πως δε θα σταματούσε αν δεν έχυνα Χαμόγελο
Γενικά, επιτρέπει χαϊδέματα και δεν έχει πολλά μη το ένα και μη το άλλο που έχουν μερικές μιγιάγγιχτες.
Να τονίσω άλλη μια φορά ότι είναι ΠΑΝΤΑ πολύ καθαρή - πράγμα που, δυστυχώς, δεν είναι και τόσο δεδομένο για όλες τις κοπέλες στο studio.
Επίσης, σε εμένα τουλάχιστον, ποτέ δεν έφυγε πριν τελειώσει ο χρόνος μας.

Στο social...
Τις πρώτες φορές που πήγα μαζί της, η αλήθεια είναι ότι δε μιλούσε και πολύ και μόλις τελείωνα, έφευγε αμέσως σαν σίφουνας! Με χαμόγελο όμως πάντα Χαμόγελο Όταν πήγα περισσότερες φορές μαζί της όμως και γνωριστήκαμε λίγο (όσο μπορείς να γνωριστείς σε ένα studio), ανοιχτήκαμε και οι δύο περισσότερο και άρχισα να βλέπω ότι είναι πολύ ευγενική, φιλική και πραγματικά καλό παιδί - δε μοιάζει με εκδιδόμενη γυναίκα. Και οκ, ρε παιδιά...στο χρόνο που μένει από 15-30 λεπτά, μαζί με το sex, μην έχουμε και την απαίτηση να γίνει η ψυχολόγος μας...

Από την αρχή πάντως, την παίρνω μόνο full πρόγραμμα και δεν το μετάνιωσα ποτέ...Χαμόγελο

Συνολικά, πέρασα πραγματικά πολύ καλά με τη Σάρα και την έχω καθιερώσει. Είναι άψογη στη δουλειά της και, αν τηρούμε και εμείς, ως πελάτες, μερικές βασικές προϋποθέσεις (λίγος σεβασμός, καλή διάθεση, καθαριότητα και όχι υπερβολές - ούτε τσόντα θα γυρίσει μαζί μας για 50-100 ευρώ, ούτε το τσουλάκι μας είναι για να ανεχτεί βίαιες αντιδράσεις), η Σάρα ανταποδίδει και με το παραπάνω.
Γενικά, βγάζει τίμια τα λεφτά της και τη θεωρώ από τις καλύτερες επιλογές - αρκεί να μην αλλάξει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2014
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2014
τη σαρα τη θυμαμε απο παλια που ηταν στο τατοιου 71 και στο αντιοχειας 64, πολυ γλυκια και καλη στη δουλεια της. ο τιτλος ομως που εχεις βαλει ειναι αποκλειστικοτητα της μαρινας στο συγκεκριμενο μαγαζι...Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1