Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
αγαπητο μου ημερολογιο, αστρικη ηημερομηνια 4035,2 σε ανεξερευνητη πλευρα του γαλαξια περικυκλωθηκαμε απο κλιγκονιανα αρπακτικα, η καθοδος στον ανεξερευνητο πλανητη του αστερισμου του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ηταν μονοδρομος.
λοιπον η κοπελα δηλωνει 25 χρονων απο ουγγαρια, εχει παρει χρωμα λογω καλοκαιριου και η πλατη της ειχε περιοχες ξεφλουδισμενες απο τον ηλιο μαζι με κανα 2 μικρες κρεατοελιες δεν ειναι και τοσο καλο θεαμα. η φατσα της μεσα απο κοντα δειχνει πιο ομορφη καυλιαρα σε σχεση με το υφος εξω που εχω παρατηρησει 2-3 φορες να κλινει τις πλαϊνες ακρες των χειλιων της προς τα κατω σαν να δειχνει μουτρωμενη ενω δεν ειναι οπως αποδεικτηκε. ο κωλος της επισης παραπανω πλαδαρος-μεγαλος απο το επιθυμητο αλλα αδοκιμαστη καθως ηταν και με αυτην την αποχρωση και το κειμενο τατουαζ στο στηθος-ωμο με επεισε.
μεσα απεδειχθει πολυ φιλικη για κουβεντα αν και εγω εμεινα λιγομιλητος. επισης δεν αντεδρασε σε φιλια και χουφτωματα ουτε αρνητικα ουτε θετικα. η πιπα της καλη με χαδια στους ορχεις και την περιορχεο περιοχη. της ζητησα στα 4 και εδειξε να ξαφνιαζεται σαν να ηθελε να δοκιμασουμε και αλλες στασεις Ντροπή πιο πριν, συγκεκριμενα ειπε "απο τωρα?" "κατευθειαν?" ή κατι τετοιο. ο κωλος της πιο μαλακος απο οσο πρεπει αν και με απαλη νεανικη υφη, φαινεται δεν κανει τα γυμναστηρια και τις κρεμες συσφιξης που κανουν στις βιλλες και στο πλατινουμ, καποιος πρεπει να της πει τα μυστικα του επαγγελματος και της ομορφιας.
συμπαθητικη με λιγα λογια και αν δεν ειχε κανα δυο μικρες ατελειες θα ηταν για αλλη κατηγορια γιατι απο χαρακτηρα ειναι οκ.
υγ. το στηθος 2αρι με ρωγα ομως μεγαλη το οποιο δινει για πιπιλισμα. ελπιζω να βοηθησα.
την κριτικη αυτη την γραφω ταυτοχρονα με την κριτικη της καρλας η οποια ειναι ευλογημενη απο το θεο με εμφανιση αλλα απο χαρακτηρα σου δινει την εντυπωση οτι κανει αγγαρεια. τελικα τι ειναι καλυτερο συζηταγαμε με φιλο να ειναι πολυ εμφανισημη μια γκομενα ειναι να κανει πολλα παιχνιδια και βιτσια? εγω εκλινα προς το να τα κανει ολα η γκομενα και ας ειναι οριακα μετρια, ο φιλος ελεγε ας ειναι γκομεναρα και ας στεκεται σαν νεκρη με ανοικτα τα ποδια και να μην κανει τιποτα. αποψεις ειναι αυτες... αυτος θα διαλεγε τηνκαρλα εγω την χριστινα, τελικα ομως εγω γαμησα και τις 2 ενω αυτος οχι Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
το 4 το βαζω στο παρκινγκ γιατι ενω παντα εχουν ειναι χαλικια και δεν ειναι καλο. 10 στην τσατσα που ειναι ομορφη Έρωτας μοιαζει με εκεινη την μιλφα που δουλευε με την εμμα που εδραιωσε την σταση στο στομα στην πολη μας. και επισης οταν την ρωτησα αν περιλαμβανει ντουζ απο το απλο το προσεφερε ενω περιμενα να ακουσω κανενα "παρε προγραμμα με λιγα παραπανω"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού