Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 140 10
Sex Studio 316832
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη στο Studio απογευματάκι.
Η Σάρα μου φάνηκε νόστιμη και εύκολη στο χειρισμό από πλευράς σωματικής διάπλασης όποτε επέλεξα να προχωρήσω. Επίσης στο σαλόνι πολύ ευγενική και χαμογελαστή. Αν θες κάτι σε GFE οι προσδοκίες σου ανεβαίνουν δυνατά.
Στα του δωματίου ήρθε μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά την ώρα που έβγαινα από το ντους. Social περιορισμένο στο "τι κάνεις, κρυώνεις λίγο ?" και αρχή άμεσα.
Το ΝΑΙ στα προκαταρκτικά είναι για να μην την αδικήσω αλλα....
Από πλευράς ποιότητας θα έβαζα 8 αλλά από πλευράς χρόνου θα έβαζα 2. Όσα και τα λεπτά μέχρι να σηκωθεί και να πει την ατάκα "έλα να σου κάνω και πιπούλα" ( Χμμμ; )
Πέρασμα προφυλακτικού πριν τη στύση λοιπόν. Με άφησε με την εντύπωση πως προσπαθούσε περισότερο να βγάλει μια στάλα από μέσα παρά να με καβλώσει για να αρχίσουμε. Αποτέλεσμα ψευτοέχυσα και πετάχτηκε πάνω "ουχου....γιουπι!!" όλο χαρά σα το κοριτσάκι που πήρε την πρώτης της barbie.
"Είσαι εντάξει ?" με ρωτάει... Κεφάλι σε τοίχο!

Πάνω που νομίζω πως μου κάνει πλάκα σηκώνεται μαζεύει το εσώρουχό της και χαιρετάει.
Στη μάταιη προσπάθειά μου να πω πως δεν έχυσα επειδή τρέξανε 3-4 στάλες, μου απάντησε (πολύ ευγενικά είναι αλήθεια και με μια δόση απόπειρας να με πείσει ότι λυπάται) ότι αν θέλω πρέπει να πληρώσω και άλλο 50άρι για να συνεχίσει.
Το σκέφτηκα ελάχιστα και αρνήθηκα μιας και η πιθανότητα να κλαίω μετά 100 ήταν αρκούντως αυξημένη μιας και είχα ξενερώσει αρκετά.

Συνολική παραμονή της Σάρας στο δωμάτιο 4'. Δεν έμεινε για social πέραν του 4 λέπτου, ενώ δεν περίμενε άλλος πελάτης.

Συνοψίζω... φιλότιμη ευγενική χαμογελαστή, όμορφο σώμα, πρόσωπο ok, αλλά νομίζω πως κοίταξε λίγο να ξεκουραστεί μαζί μου από τον προηγούμενο.

Περεπιμπτόντως ο προηγούμενος ήταν ένας νεαρός παρθένος που την βασάνισε σχεδόν μια ώρα, κατά δήλωση του πατέρα του που τον περίμενε.
Έλεγα κι εγώ η Σάρα δε βιάζεται.... Στα επόμενα τώρα.
Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάρα
Μέλος
Εγγραφή:
30 Απρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
124
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2014
πωπω !!!!!!
αυτο ειναι οτι χειροτερο!!!!!
μηδεν τροπους Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
αν ηταν σωστη θα επρεπε να κατσει τουλαχιστον 10 λεπτα
ακομη.... ετσι μονο για σοσιλ και μπαλαμουτιασμα
τοσο κακο θα της ηταν? κριμα και ελεγα να την δω.....

και στο κατω-κατω χρονο δεν αγοραζουμε?Θυμός
26 Αυγούστου, 2014
Επειδή με τη συγκεκριμένη κοπέλα έχω πάει και εγώ αρκετές φορές και έχω περάσει τέλεια μαζί της, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα, όπως τα περιγράφεις. Μήπως παραλείπεις κάτι στο μήνυμά σου;
Η Σάρα, πέρα από την πολύ καλή εμφάνισή της, είναι και άριστη στη δουλειά της. Έχει καλή τεχνική στο sex,είναι υπομονετική, πρόθυμη για διάφορα κόλπα και αλλαγές στις στάσεις, βγάζει αισθησιασμό στις κινήσεις τις και συμμετέχει γενικά πολύ καλά.
Ειδικά άμα σε γνωρίσει και λίγο και πληρείς και εσύ, ως πελάτης, κάποιες βασικές προϋποθέσεις, όπως λίγος σεβασμός, καλή διάθεση, καθαριότητα και λογικές απαιτήσεις (με 50 ευρώ, ούτε τσόντα θα γυρίσει μαζί σου, ούτε βίαιες κινήσεις θα ανεχτεί - δεν είναι το τσουλάκι σου), να είσαι σίγουρος ότι η Σάρα θα στο ανταποδώσει και με το παραπάνω. Γενικά είναι καλό παιδί και βγάζει τίμια το ψωμί της...
Εμένα, η εμπειρία μου με τη Σάρα αυτά λέει σε γενικά πλαίσια και γνωρίζω και άλλο κόσμο που έχει μείνει ευχαριστημένος μαζί της. Ακόμα και αν ψάχνεις το κάτι παραπάνω, που είναι διαφορετικό για τον καθένα και σε επίπεδο studio πάντα, το πιθανότερο είναι η Σάρα να στο δώσει - όχι για την ψυχή της μάνας της, αλλά γιατί δίνει την ψυχή της σε αυτό που κάνει και ξεχωρίζει ανάμεσα στα περισσότερα κορίτσια των studio.
Τι να πω...μπορεί να μην υπάρχει καθόλου χημεία μεταξύ σας ή να την πέτυχες σε άσχημη μέρα - που ακόμα και τότε το παλεύει. Εγώ την έχω πετύχει μετά από τουλάχιστον μία ώρα αναμονή σε γεμάτο σαλόνι και στο δωμάτιο με αντιμετώπισε λες και ήμουν ο πρώτος στη βάρδια...
Γενικά, δεν έχω κλάψει ποτέ τα λεφτά μου μαζί της και θα έλεγα να της δώσεις μία ακόμα ευκαιρία.
31 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτά που έγραψα γίναν όπως τα έγραψα. Γεγονότα και προσωπικές εκτιμήσεις τις διαχώρισα από μόνος μου. Κι εγώ είχα διαβάσει καλά λόγια και την είχα δει και από κοντά σε προηγούμενη επίσκεψή μου στο ίδιο μαγαζί και είχα μείνει με θετικές εντυπώσεις και προδιάθεση. Πεντακάθαρος και μυρωδάτος είμαι, σώμα μια χαρά και με από τρόπους αριστοκρατία... ΑΛΛΑ αυτά θα έπρεπε να μην παίζουν ρόλο όταν μιλάμε για τις βασικές παροχές. Απορώ που δεν μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχει (να δεχτώ) και κακή στιγμή μιας κοπέλας και μάλιστα "δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα".

Αν νομίζεις ότι τη βοηθάς γράφοντας αυτά και μια δική σου κριτική καπάκι τότε πάσο. Πάντως τους συναδέλφους δε τους βοηθάς νομίζω.
Επίσης λύσε μου την απορία.
Αφού εγώ την κακοχαρακτηρίζω κατά τη γνώμη σου και εσύ την εκθειάζεις κατά την γνώμη μου (γράφοντας σχόλιο μεγαλύτερο της κριτικής μου ενώ γράφεις και δική σου).... Βάζοντας τα δύο αυτά δίπλα δίπλα ΠΩΣ γίνεται κι εγώ στη συμμετοχή διάθεση βάζω 5 και εσύ στη δική σου κριτική μόνο 6 ???????? Χμμμ;
04 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κοίτα, η κριτική μου είναι πολύ θετική, γιατί έτσι το βίωσα υποκειμενικά το θέμα μαζί της. Πάντα παίζει ρόλο και ο προσωπικός παράγοντας σε τέτοιες συναλλαγές και είναι κάτι που δε μπορείς να το αποφύγεις εύκολα - νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου σε αυτό...Πάντως, προσπάθησα να είμαι και αντικειμενικός σχετικά, μιας και, άμα διαβάσεις προσεκτικά, γράφω και λίγα αρνητικά για αυτή - πάντα όπως τα εισέπραξα εγώ.
Στο σχόλιο που σου έγραψα, ομοίως σημείωσα πολύ θετικά πράγματα για αυτήν την κοπέλα, επειδή θέλω στη ζωή μου να είμαι δίκαιος και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη το αξίζει. ΟΚ, σύμφωνοι, ότι τα γούστα από άνθρωπο σε άνθρωπο μπορεί να διαφέρουν πολύ και, όπως είπες και εσύ, υπάρχει και η κακιά στιγμή για τον κάθε άνθρωπο, αλλά ναι, πιστεύω ότι βοηθάω τους "συναγωνιστές" όταν τους ενημερώνω με ποια κοπέλα δε νομίζω να χάσουν τα λεφτά τους.
Πάντως, μη νομίζεις ότι έχω και καμια ιδιαίτερη σχέση μαζί της - πέρα από το ότι είμαι τακτικός πελάτης της. Και σε άλλες κοπέλες της αλυσίδας είμαι πελάτης και τους γράφω επίσης καλές ή κακές κριτικές - ανάλογα.
Α...και "συμμετοχή/διάθεση" της βάζω "μόνο" 6, γιατί, στο λίγο χρόνο που μπορείς να έχεις σε κάθε session στο studio, δε θεωρώ ότι μια κοπέλα σαν τη Σάρα μπορεί να δώσει όλα όσα μπορεί πραγματικά...Ίσως, άμα την πάρεις για 1 ώρα, να μπορέσει περισσότερα - δεν είπα ότι είναι και η τελειότερη που έχω δει...

Αυτά...με φιλική διάθεση.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4