Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327281
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
μετά την απογοητευση με την Τζενη, ηρθε η ωρα να δοκιμασω την Σανταλ που ειναι πανω απο χρονο στην πολη μας και την ειχα βαλει στο προγραμμα. οι φωτο στο ιντερνετ ειναι παλιες και επεξεργασμενες, η κοπελα εχει παχυνει, οχι οσο ο κοσκωτας βεβαια, ειναι ψηλη, νταρντανα και αυτο για εμενα που εχω συνηθισει σε πολλα κυβικα γκομενες μου δινει αισθηση σιγουριας οτι δεν θα σπασει κατα το σπρωξιμο οποτε και αναλογη ανεση, μετρια απο προσωπο.
στην κουβεντα πριν και μετα ηταν πολυ φιλικη μιλησαμε για διακοπες και μου εδωσε την εντυπωση κοπελας που ψαχνεται για σοβαρη σχεση ΈρωταςΈρωτας ...αν ξαναπαω σκεφτομαι να της την πεσω κανονικα γιατι μου δινει εντυπωση πολυ καλης κοπελας παρα το "περιεργο" του επαγγελματος της.
στα του αγωνα εκανε πολλα προκαταρτικα το στηθος της ειναι χορταστικο και το τριβει πανω στον πουτσο αρκετη ωρα. η πιπα της δυνατη οχι αεροπιπα οπως κατι τεμπελες ασχετες, ισως η καλυτερη πιπα που ειχα απο επαγγελματια φετος αν και της ξεφευγε λιγο δοντι παραπανω πραγμα που προκαλει λιγο πονο. στα 4 λοιπον προσπαθει να καλυψει το φαρδος της κατεβαζοντας το ρουχο της κατω απο την μεση αλλα της το ξανασηκωσα αμεσως και χαρηκα να πιανω χειρολαβες του ερωτα και να χουφτωνω απαλο κωλομαγουλο Κατσικογάμης . κατεληξα με αλαλαγμο μαχης και αναστεναγμους μετα. πληρως ικανοποιημενος την συστηνω σε οσους γουσταρουν γυναικες νταρντανες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Σαντάλ
Υπηρεσίες
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2014
κοινα γουστα εχουμε....μπραβο ωραιος
G
gl
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1