Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824460
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μπέτυ

Φ104 (Οριενταλ). Σουπερ προσφορά (από web site). Η υπηρεσία σωστή ανέφερε όλα τα προγράμματα. Δεν χρειαστηκε να συζητήσω, απλώς είπα για τη σουπερ προσφορά. Ο χώρος καλός, μου πρότεινε κέρασμα

Το δωμάτιο πολύ καλό όπως παντα, φροντισμένο, καθαρό και με πλήρη εξοπλισμό. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς ότι θα λείπει κατι (και στο φινάλε το λές και το φέρνουν).

Μπέτυ: Ασιατικά χαρακτηριστικά χωρις να είναι εξαιρετικά έντονα. Θα αρέσει στους φαν υποθετω. Μακριά ίσια μαυρα μαλλιά. Έμπειρη με νορμαλ σώμα. Στηθος φυσικό. Δεν εχει έννοια η περιγραφή καθώς βλέπει κανεις τις φωτο.

Εναρξη με 2-3 κουβεντες και γρήγορα αγκαλιές και χάδια μακράς διαρκειας. Στη συνεχεια περιποιήθηκα το εμφανίσιμο προσθιο συστημα της. Εξέφρασε ευχαριστηση γι αυτό. Στοματικό με λαστιχο, δεν την άφησα για πολύ. Της είπα και ανεβηκε πάνω μου σε 2-3 παραλλαγές και με εναλασσόμενους ρυθμούς. Το γυρίσαμε σε κλασικό με άλλες 2-3 παραλλαγές. Και τέλος. Είπαμε 2-3 κουβέντες και αποχώρησε.

Tο σωστό να λέγεται. Όντως είχε προσφορά Σαββατο απόγευμα. ΚΑΙ έκπτωση στην τιμή αλλά ΚΑΙ έξτρα υπηρεσίες ταυτόχρονα με την χαμηλότερη τιμή. Δλδ πας και δεν χρειάζεται να κάνεις παζάρια και βλακείες, απλώς λες ότι το ειδες στο ιντερνετ. Κι όταν η κοπέλα είναι σωστή επαγγελματίας παίρνεις και τις υπηρεσίες που περιμένεις. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι. Εγώ πάντως έκανα χρήση (της προσφοράς) με τη Μπέτυ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Και μάλιστα αν και ήταν στην αρχή της 2ης βαρδιας της, ούτε τεμπελιασε ούτε βαριόταν, ούτε έτρωγε χρόνο, ούτε πήγε να κοροιδέψει. Δωράκια όπως γλωσσόφιλα ή ακάποτα δεν είχε. Αλλά έκανε καλά αυτά που περιμενει κανείς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 artem82

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού