Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824447
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλησπερα μαγκες!καινουργιος εδω.. Ημουν μεταμεσονυκτια βολτα την Πεμπτη λοιπον κ ειπα να περασω απ το 104.. Η ωρα ηταν 4 και 20. Σουπερ η μεταλικη καγκελοπορτα κ η υπηρεσια πορτας, καλη υποδοχη.Αδειο το μαγαζι. Μικρο το μπαρ κ η βοτκα που πηρα ηταν κυροζινη δυστηχως. Μου παρουσιασαν 3 κοπελες Βανεσσα, Ανστασια, Δεσποινα. Λογω υπεροχου ναζιαρικου βλεματος κ οτι ειναι πραγματικα μοντελο διαλεξα τη βανεσσα. petit, λεπτη, μακρι μαυρο μαλλι, υπεροχα οπισθια. Διαλεγω το φουλ προγραμμα μιας ωρας. Παω πανω δε, θυμαμαι ποιο δωματιο ηταν, ο χωρος απιστευτος,ωραια ατμοφαιρα ολοκαθαρος, ντουζ κτλ ολα οσα λεγονται ειναι true. Αναμονη? Μιση ωρα.. Το παραβλεπο αυτο.Ερχται που λετε το Βανεσακι μιλαμε λιγο για διαφορα ολα καλα αν και φαινοταν λιγο "αποσυνδεδεμενη" λες και δεν ηταν εκει. Ηρθε ολογυμνη εν το μεταξυ ενω μ αρεσουν τα εσωρουχα κτλ τελοσπαντων.. Ξεκιναμε μου κανει μασαζ κτλ, παμε στοματικο καλη deep throat κτλ αλλα ο εκανε πιο εντονα κ αρκετα πιο γρηγορα απ οτι ηθελα. Παμε 69 ειχε προσφατο πιερσινγκ δε μπορουσα να γλυψω σχεδον καθολου δεν πειραζει συμβαινει. το προβλημα ηταν τα fake ουρλιαχτα κ φωνες ενω η γλωσσα μου ισα που αγγιζε!!!
Ειχε ενα "παιζω σε τσοντα" attitude αλλα στο πολυυυ πιο ψευτικο. Τα βρωμολογα παρ ολα αυτα ηταν ωραια αυτα δεν χαλανε κανενανΓλώσσα Μετα αυτη απο πανω αλλα γενικα ηταν σα να με ελεγχε στις κινησεις μου και δεν ειχα πολυ ελευθερια. πχ διεκοπτε απο μονη της τις στασεις του σεξ για να μου κανει στοματικο λες και ηθελε να αποφυγει το πολυ σεξ. Δλδ να με τελειωσει γρηγορα..Μετα τεσπα αλλαξαμε απο πανω εγω στην οποια σταση τελειωσα. Μετα απο λιγη κουβεντα αρχιζει ξανα στοματικο με λιγοτερες fake φωνες αφου της το ειπα και γυρισα να την παρω πισωκολλητο. μετα απο δεκα σφυρκοπιματα περιπου το κοβει απο μονη της!!!για να μου πει που θελω να τελειωσω κ τετοια δε θυμαμαι καλα. συνεχισαμε ισπανικο αλλα ειχα ψιλοξενερωσει που μου εκοψε το απο πισω Λύπη
Εν κατακλειδι.. η κοπελα ειχε μια σταση διεκπερεωσης και δεν αφηνε πολλα φιλια αγγιγματα κ τετοια. δεν ειχε πραγματικη αισθηση σαν να ειναι εκει.. Δεν ειπα να ειναι κ η Αφροδιτη απ τον ουρανο επι γης αλλα ακομα και σε μπουρδελο εχει τυχει κοπελα να με ικανοποιει με διαθεση κ να εναι κ υγρη και να το νιωθει μεσα της. Ξερω κ ας μην εχω εμπειρια απο στουντιο. σε καμια περιπτωση δεν αξιζε τα 200 ευρω. Τι gfe εμπειριες και μ#@κιες που εχω διαβασει..? καμια σχεση. Εσεις τι λετε? Διαλεξα λαθος κοπελα? Παντως απευθυνομαι στη διευθυνση και ζητω να υπαρξει καλυτερη αντιμετωπιση την επομενη. Μη λετε οτι ειστε the TOP.. Να γινεται THE TOP. Μ αρεσει να κανω σεξ και εχω διαρκεια οποτε υπεκφυγες με στοματικοδε δουλευουν. οπως επισης το οτι θα θελα κατι ποιο real. Αυτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2014
200 ευρο εδωσες τυπε μου ;; Πω πω πω θα γαμουσες 10 φορες σε μπουρδελο και με πολυ καλητερη περιποιηση Money Mouth
10 Αυγούστου, 2014
Τύπε...πάμε ένα-ένα.... Η κοπέλα είναι εγγύηση...έχω περάσει τέλεια μαζί της...και όπως μου έχει πει η ίδια...δε μπορεί ναέχει την ίδια απόδοση με όλους!
Κοινώς πρέπει να σε "πάει" και λίγο...έχω κριτική,διάβασε την!
Άλλη φορά να παίρνεις πιο φτηνό πρόγραμμα,ώστε να δεις αν ταιριάζεις με την κάθε κοπέλα...Κατσικογάμης

Υ.Γ: Ελπίζω,να μην είσαι κλώνος...Σπασίκλας
10 Αυγούστου, 2014
Κατα την προσωπική μου εκτίμηση• όχι, δεν είναι η ιδέα σας. Χαμόγελο
10 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ότι να ναι αγαπητέ... η κοπέλα είναι εγγύηση λες... αμ έλα που δεν είναι. Είναι "εγγύηση" όταν πρέπει να σε "πάει" για να περάσεις καλά μαζί της; Είναι "εγγύηση" όταν ο άλλος σκάει μια 200αρα και σε διακόπτει πάνω στη φάση από μόνη της; Δεν έχω πάει μαζί της, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, αλλά ρε παιδιά... δεν έχετε καταλάβει ότι πληρώνουμε; οκ συμφωνώ ότι δεν είναι ρομπότ οι κοπέλες και η φύση της δουλειάς τους είναι κάπως περίεργη αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Πέρασες μαζί της; έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προσπαθήσει να σε κάνει να περάσεις καλά. Από τη στιγμή που το παληκάρι ούτε αγενής ήταν ούτε τίποτα δεν υπάρχουν τα μου αρέσεις δεν μου αρέσεις. Έκανε επιλογή να πληρώνεται για να κάνει σεξ. Ε... να προσπαθεί να είναι καλή με όλους όσους την πληρώνουν. Χωρίς σε πάω, με πας και λοιπές μπούρδες. Πάντως καλά λες... φθηνά προγράμματα γιατί στην τελική να δεις τί είναι η καθεμία και μετά να της τα σκάσεις κανονικότατα για μια ώρα.
11 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Oχι κλωνος ρε man.. jesus! Ειμαι τοσο αληθινος οσο τα 200 ευρωΓλώσσα χα χα! Παντως thanks για τη συμβουλη μαλλον έχεις δικιο.. δεν κολανε παντα οι χημειες..
11 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γαμησε τα.. Γλώσσα Πας για να πηδηξεις και σε γαμανε κανονικα. Nαι.. καλυτερα να βαζα φωτια στα 50ευρα
11 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και εγώ που έχω πάει με την κοπέλα μια χαρά πέρασα. Αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι γουστάρει πιο πολύ τις αυταρχικές καταστάσεις...Πάντως εγώ κανονικό πρόγραμμα είχα πάρει, αλλά προσπαθούσε να βάλει αυταρχικές πινελιές...
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7