Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Έχοντας περάσει ένα ωραίο κυριακατικό απόγευμα στην πλάκα και με καλή διάθεση και με πολλές ορέξεις (είχαν πεταχτεί τα μάτια μου έξω με όλα αυτα που είχα δει) είπα να επισκεφτώ κατα την επιστροφή στο σπίτι, το στούντιο golden. Ώστε να το εγκαινιάσουμε μιας και είναι καινούργιο.

Έχουμε και λέμε(ξεκινάμε απο τα θετίκα):
1) Ωραίος χώρος και μάλιστα αρκετά περιποιημένος
2)Στο δωμάτιο που ήμουν είχε πετσέτα και παντόφλες σφραγισμένες. Επίσης υπήρχε και ντουσιέρα και νιπτήτρας.
3)Η τσατσά πολύ εξυπηρετίκη ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ)
4)Η κοπέλα πολυ όμορφη όπως στις φωτογραφίες, ενδείκνυται μόνο για αυτούς που τους
αρέσουν να πηγαίνουν με πολύ όμορφες αλλά σχετικά άπειρες.

Πριν ξεκινήσω να λέω τα αρνητίκα, πρέπει να πω και 2 με 3 πληροφορίες ακόμη(τόσο για την συνεύρεση όσο και για μένα) ώστε να είμαι σωστός και αναλόγως να κριθώ.

Οι φίλοι μου ξέρουν οτι δεν είμαι fan του πρωκτικού και συνέχεια μου κάνουν πλάκα γιατί οι κοπέλες τους δεν τους δινουν την πίσω πόρτα ενω εγώ μπορώ να τον βρω ανα πάσα στιγμή, μέσω των studio. Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι δεν εγίνε ΜΟΝΟ ΜΙΑ συνεύρεση αλλά 2. Μία με το απλό πρόγραμμα(50Ε) και μία full πρόγραμμα(100Ε).

Όσον αφορά την πρώτη συνεύρεση πήγε καλά και η βαθμολογία στην κατηγορία "Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας" ήταν για 7. Εκεί ήταν που την ΠΑΤΗΣΑ Κεφάλι σε τοίχο! , γιατί αποδείχτηκε οτι είχα πολλές ορέξεις και η κοπέλα δεν συμμετείχε αρκετά.

Όσον αφορά την δεύτερη συνεύρεση ξεκίνησε καλά και κατέληξε σε ΠΑΡΩΔΙΑ. Εξηγούμε: Φωνάζω τη τσατσα και της λέω οτι θέλω το full πρόγραμμα αλλά την ρωτάω αν δεν γίνει το πρωκτικό πως θα γίνει να πάρω ένα μέρος των χρημάτων πίσω. Να σου δώσω 70 με 80 ευρώ τώρα και τα υπόλοιπα μετά ή θα μου επιστρέψεις το πόσο μετά. Μου απανταέι οτι θα σου επιστρέψω το ποσό μετά.

Μπαίνει μέσα η κοπέλα και κάθεται δίπλα μου, μιας και είχε πέσει πολυ πελατεία και μου λέει κάτσε 3-4 λέπτα και αρχίζουμε. ΟΚ κανένα πρόβλημα. Αρχίζουμε χαδάκια, φιλάκια κ.τ.λ. Στη συνέχεια μου πέρνει τα 2 δάκτυλα και τα χώνει βαθιά στο γατάκι της
και αρχίζω να νιώθω πολλά υγρά να περιλούζουν το χέρι μου και ένα δάκτυλο στον κώλο της. Τρελάθηκα. Το κάτω κεφάλι άρχισε να δείχνει σημάδια ζώης. Για να μην τα πολυλογώ συνεχίστηκε έτσι ώσπου παέι να μου φορέσει το προφυλακτικό και ξεκινάει να το φορέσει ανάποδα(1ο foul).Μέχρι να το βγάλουμε και να το ξαναβάλουμε άρχισε να γίνεται μέλατη. Δεν γαμιέται λέω θα προσπαθήσουμε και πράγματι αφού με λίγο παίξιμο μπαίνει το προφυλακτικό και ξεκινάω να γεύομαι αυτό το θεσπέσιο γατάκι. Ταυτόχρονα, με 1 δάχτυλο και στη συνέχεια με 2 προσπαθώ να δουλέψω την πίσω πόρτα. Μετά απο κανένα 5λεπτο αφου έχει γίνει ντούρος ξεκινάω την προσπάθεια για την πίσω πόρτα. Τότε, αρχίζει τα μη και τα μη και θέλει πιο σιγά, μην μπεις ακόμα βάλε λίγο δάκτυλο ακόμα κ.τ.λ.(2ο foul). Μετά από αυτό άρχισε η κάτω βόλτα.Κάνε μου πίπα, της λέω, για να ξανα πάρει μπρος. Να αλλάξουμε προφυλακτικό μου κάνει. ΟΚ κανένα πρόβλημα.Ξαναφοράει το προφυλακτικό ανάποδα(3ο foul).Αντε ξανα βγάζω και ξανα βάζω και αρχίζει μία πίπα για 15 δευτερα και μετα μόνο παίξιμο με το χέρι (4ο foul).Άμα ήθελα να τον παίξω καθόμουν και στο σπίτι μου(έλεος).Κάνω μία ύστατη προσπάθεια μπας και σωθει το παιχνίδι και αυτή αντι να βοηθήσει με λιγα χάδια καθότανε και με κοίταζε και χρονοτριβούσε(τότε δεν το καταλάβαινα μετα το κατάλαβα).
Τότε χτύπησε η πόρτα και της φώναξε η τσατσα να τελειώνει.Αμέσως σηκώθηκε να φύγει.Που πας της λέω. Έχω κάτσει πολύ ώρα δεν μπορώ παραπάνω. Τότε αφησέ με να τελειωσω στο στηθος και μου απαντάει με το προφυλακτικο(εκει έμεινα κάγκελο). Τουλάχιστον πες στην τσατσα οτι δεν κάναμε πρωκτικό ώστε να μου επιστρέψει 20
με 30 ευρώ. Μάλλον δεν γίνεται μου απανταέι γιατί έκατσα πολυ ώρα. Άρχισα τότε να ψυλλιάζομαι τι παέι να παιχτεί. Και δεν έχυσα και δεν γάμησα κώλο και θα πληρώσω 100 ευρω.
Βγαίνω έξω και περιμένω την τσατσα και τότε αρχιζει το θέατρο του παραλόγου.
-θέλω πίσω 20 με 30 ευρω όμως τα είχαμε συμφωνήσει, αφου δεν έκανα πρωκτικο.
-Δεν γίνεται.
-Γιάτι?
-Δεν έχω ρέστα
-Δεν πειράζει, έχω έγω. Δώσε μου πίσω το ενα 50Ε και θα σου δώσω 30Ε
-Δεν γίνεται.
-Γιάτι?
-Κάθησες και πολυ ώρα ενώ έπρεπε να την διώξεις την κοπέλα αφού δεν μπορούσες
-Μα μπορούσα και άρχισα της εξηγω όλα τα παραπάνω. Στο κάτω κάτω δεν με ενημέρωσε
έγκαιρα η κοπέλα.

(Εντωμεταξυ, καθοτανε και ένας πελάτης μέσα και όταν είδε όλο το σκηνικό σηκώθηκε να φύγει. Πιστεύω τον έσωσα.)

-Κάθησες πάνω απο μία ώρα
-Δεν γίνεται γιατί πολυ απλά κοίταξα το κινητό μου λίγο πριν έρθει η κοπέλα γιατί
είχα μήνυμα.Έκατσα το πολυ 35 λεπτά.
-Καλά θα μιλήσω στο αφεντίκο. Περίμενε λίγο.
-Μίλησα μαζί του και μου είπε όχι
-Καλά σοβαρολογείς
-Ναι. Άμα κάτσεις και άλλο θα έρθει και ο ίδιος.

Να πω την αλήθεια φοβήκα λίγο γιάτι έχω και μία άρρωστη μάνα να προσέχω(καρκίνος).Κούνησα το κεφάλι και πριν φύγω της είπα ότι πολυ ωραία συμπεριφέρεστε στους πελάτες σας, έτσι θα κρατήσετε πελατεία? Έτσι όπως πάτε θα το κλείσετε προτού περάσει 1 μήνας. Η αφοπλιστική απάντησά της ήτανε πως θα μαθευτεί και της απάντησα να είναι καλά το internet. Αν κατάλαβε, κατάλαβε.
Στην έξοδο του μαγαζιού βρήκα ενα παλικάρι που ετοιμαζότανε να μπει, το μόνο που του είπα ήταν πρόσεχε γιατί ψάχνουν για μαλάκες και συνέχισα την πορεία μου. Δεν ξέρω αν μπήκε και τι έκανε αλλά τουλάχιστον προειδοποίησα έναν ακόμη.

Πηγαίνοντας για το αυτοκίνητο, νευριασμένος, μου ήρθε η φράση του αλησμόνητο Κωνσταντάρα από την ταινιά "υπάρχει και φιλότιμο"(Μαυρογυαλουρος)στον Παπαγιαννόπουλο και στον Ντούζο "Βρε ουστ από εδώ", "ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩ". Εξού και ο τίτλος.

ΕΛΕΩ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ.

Παρτε το χαμπάρι είτε μειώστε τις τιμές είτε οι υπηρεσίες να είναι καλύτερες

Αυτή ήταν η εμπειρία μου με αυτή την κοπέλα και το studio.
Δεν ξέρω τι άλλο να έκανα?
Πιστεύετε ότι έκανα κάτι λάθος ή ημουν πουθενά λάθος?


Υ.Γ. Είμαι τόσο νευριασμένος που κάθησα να γράψω κριτική στης 00:30 τα ξημερώματα ενώ έχω να σηκωθώ 06:30 το πρωΐ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Εύη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2014
Η μάνα σου έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα και εσύ τρως τα λεφτά τις σε studio;
Αίσχος,ελπίζω να σου έγινε μάθημα και να πηγαίνεις μόνο Μεταξουργείο εφεξής.
GG
Gamaw Gries
04 Αυγούστου, 2014
να σαι καλά, μάλλον σώζεις περισσότερους από ότι φαντάζεσαι...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 5241
04 Αυγούστου, 2014
Λίγες μέρες απ' τ'αρχικό ξεκίνημα καί διέκοψε την λειτουργία του Χμμμ; ! τώρα πρώτη κρίτικη καί μάλιστα σούπερ αρνητική Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! ! καλά είχα πεί να κάνουν κανένα ευχέλαιο Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο ! τι στο καλό με ανάδρομο Ερμή ξεκίνησε ΛύπηΛύπη ?
04 Αυγούστου, 2014
με λίγα λόγια έφαγες 35 λεπτά να σου βάλουν 3 φορές προφυλακτικό , και να βάλεις και 2 δάχτυλα.Money Mouth
Κρίμα...
(Updated: 05 Αυγούστου, 2014) 04 Αυγούστου, 2014
Μπραβο σου ρε φιλε να σωθει ο κοσμακης,αυτοι νομιζουν οτι τα 50 και τα 100 ευρω ειναι μαρουλια!
31 Αυγούστου, 2014
Πολύ σωστός ο παίκτης! Νομίζω, πολύ καλά αντέδρασες και με τη τσατσα και με την κριτική σου στο internet. Σώζεις κόσμο από αυτό το studio της πλάκας - τώρα καταλαβαίν γιατί δεν έχει ποτέ κόσμο εκεί...Τα φράγκα δε μας περισσεύουν μέσα στην κρίση. Ας ψάξουν αλλού για μαλάκες...
08 Σεπτεμβρίου, 2014
Νασαι καλα μας εσωσες.
Περαστικα στη μητέρα σου.
Εγω σε καταλαβαινω, αν τραβας τετοιο ζορι κάπου πρεπει να ξεδώσεις
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7