Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 350911
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξημερώματα του Σαββάτου της 28ης Ιουνίου. Οινοβαρής, διασχίζω εποχούμενος την Λεωφόρο Μεσογείων με κατεύθυνση από τα προάστια προς το κέντρο, και με προορισμό το πορνείο που βρίσκεται στον αριθμό 5 της οδού Κατεχάκη. Κάπου στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, και συγκεκριμένα στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, αντιλαμβάνομαι τα εξής δύο πράγματα: Πρώτον, πως έχω παρεκκλίνει αρκετά της πορείας μου, και δεύτερον πως δεν είμαι απλά οινοβαρής, αλλά εντελώς κουρούμπελο. Παρά την βαρύνουσα σημασία τους, τα δυο αυτά γεγονότα δεν στάθηκαν ικανά να με πτοήσουν, και ούτως, έπειτα από αρκετή ώρα, έπαιρνα το λουτρό μου σε μία από τις κάμαρες του πορνείου, αναμένοντας τη Σάσα.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, πρόκειται για μια αρκετά νεαρή και σχετικά μικρόσωμη κοπέλα, με μακριά καστανά (πλέον) μαλλιά, και λίαν ευειδές πρόσωπο που κοσμούν γαλανοί οφθαλμοί. Επιτρέψτε μου να μην μπω στη βάσανο του να περιγράψω τον σωματότυπο της, και τούτο διότι οι αναρτημένες φωτογραφίες της τον απεικονίζουν με αρκετή πιστότητα.

Η Σάσα εισήλθε περιχαρής στην κάμαρη λέγοντας μου: "Τι κάνεις γλυκέ μου παππούλη;" μόλις όμως αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν, η διάθεσή της άλλαξε άρδην.
Σάσα: Πάλι πιωμένος είσαι;
Εγώ: (βγαίνοντας από την ντουζιέρα) Και από που το εικάζεις αυτό;
Σάσα: Δεν είναι και τόσο δύσκολο... έκανες ντούζ με τις κάλτσες.
Εγώ: Ωραία. Παραδέχομαι ότι είσαι παρατηρητική. Αλλά γιατί στέκεσαι σε αυτή την ασήμαντη λεπτομέρεια και αφήνεις κατά μέρος το πιο σημαντικό;
Σάσα: Και ποιο είναι αυτό;
Εγώ: Είμαι φρεσκοξυρισμένος, όπως μου πρόσταξες την προηγούμενη φορά!
Σάσα: Μην προσπαθείς να πας αλλού την συζήτηση. Πες μου γιατί είσαι πάλι πιωμένος. Την μία φορά ήπιες για να συχωρεθεί ο μακαρίτης ο φίλος σου, την άλλη φορά γιατί δεν ήθελες να προσβάλλεις τον οικοδεσπότη, την παράλλη γατί είχες ξεχάσει τα ηρεμιστικά σου... Τώρα ποιος είναι ο λόγος;
Εγώ: Κουβέντα θα ανοίξουμε τώρα;
Σάσα: Άμα δεν θες κουβέντα να πας να βρεις μια μουγκή... Κανονικά θα έπρεπε να σε διώξω, γιατί σε είχα προειδοποιήσει ότι αν ερχόσουν ξανά πιωμένος δεν θα σε δεχόμουν. Αλλά τώρα που ήρθες μείνε. Άλλωστε θα έχω τύψεις αν σ΄ αφήσω να φύγεις μεθυσμένος και πας και τσακιστείς πουθενά.
Εγώ: Αν ενοχλώ, να πάω να πάρω πίσω τα χρήματα μου, να αφήσω κάτι για την χρήση του ντούζ και να φύγω.
Σάσα: Παππούλη! Έλα στο κρεβάτι πριν αλλάξω γνώμη! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε με εσένα...

Τα προκαταρκτικά της ήταν θερμά και ζωηρά, και έτσι ο ερεθισμός δεν άργησε να έλθει. Αφού μου πέρασε δια στόματος την προφύλαξη, επιδόθηκε σε ένα αξιόλογο στοματικό, με σαρώσεις σχεδόν όλου του κορμού και παιχνιδίσματα της γλώσσας, μέχρι να την διακόψω.
Σάσα: Πώς με θέλεις;
Εγώ: Κάτσε στα τέσσερα.
Όπερ και εγένετο. Σηκώθηκα λοιπόν και στάθηκα όρθιος κοντά στο προσκέφαλο της κλίνης, και η Σάσα έλαβε θέση για συνουσία με τον τρόπο των σκύλων.
Εγώ: Ρε συ Σάσα! Τα “καπούλια” σου καίνε! Αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχεις βάλει πολύ λιπαντικό και δεν νοιώθω τίποτα!
Σάσα: Ούτε τό ΄να, ούτε τ΄ άλλο. Απλώς εδώ και μερικά δευτερόλεπτα έχεις πιάσει το πορτατίφ και προσπαθείς να το πηδήξεις. Κάτσε να γυρίσω ανάσκελα και να σε σφηνώσω ανάμεσα στα πόδια μου μπας και βρεις στόχο.
Από εκεί και στο εξής όλα κύλησαν αρμονικά και ομαλότατα (με μόνη εξαίρεση την ατυχή στιγμή που προέκυψε μεταξύ της αλλαγής από την ιεραποστολική στην πλαγιαστή στάση, και κατά την οποία συνουσιαζόμουν για μερικά δευτερόλεπτα με το μαξιλάρι). Η Σάσα ήταν δεκτική, αβρή και τρυφερή, και έτσι το τέλος δεν άργησε να έλθει.

Νηφάλιος πλέον ων, σκέπτομαι, ότι τα χαρακτηριστικά που εκτιμώ περισσότερο στη Σάσα είναι η υπομονή και η μεθοδικότητα της. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που την επιλέγω σε κάποιες “ιδιαίτερες” στιγμές. Η Σάσα δεν είναι η κοπέλα που θα σε βάλει κάτω και θα σε ξετινάξει. Ούτε αυτή που θα σου καταστήσει αξέχαστη την ερωτική εμπειρία που είχες μαζί της. Είναι όμως η κοπέλα που διαθέτει την ψυχραιμία την ικανότητα και την στωικότητα για να διαχειριστεί κάποιες “άβολες” (σε λογικά πάντα πλαίσια) στιγμές, και να φέρει σε πέρας το έργο της χωρίς να “εκμεταλλευθεί” την κατάσταση και να σε “ξεπετάξει”. Σέβεται τα χρήματα που παίρνει, και φρονώ ότι τα “δουλεύει”, ή τουλάχιστον, το προσπαθεί πολύ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάσα
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.565
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2014
Χα, χα, χα ...
Καιρο ειχα να γελασω τοσο. Εισθε απιθανος και ειλικρινης!!!
30 Ιουλίου, 2014
χαχαχα είσαι και ετοιμόλογος μπαγάσα!Μεγάλο χαμόγελο
30 Ιουλίου, 2014
οπως παντα παραστατικοτατος
με πεισατε για μια επισκεψη,
ισως ζητησω επι πλεον πληροφοριες σε πμ
30 Ιουλίου, 2014
Την κακομοίρα τι τραβάει με κάτι τέτοιους!! Στη θέση σου θα της έδινα προσωπικά έξτρα χαρτζιλίκι που με ανέχτηκε!!!
31 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μην ανησυχείτε, κύριε. Έχω μεριμνήσει. Χαμόγελο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5