Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
λοιπον αυτο το οτι ειναι κλειστα τα μαγαζια απο 6 το πρωι μεχρι 10 το πρωι δεν το καταλαβαινω Θυμός
οι περισσοτεροι αντρες ξυπναμε καυλωμενοι αυτες τις ωρες και θα επρεπε να εχουμε και καποιες επιλογες. ξυπνησα λοιπον "σηκωμενος" και βουρ στον πατσα. η τσαρκα μου που ξεκινησε 8 παρά στα μαγαζια ηταν απογοητευση. οσα δεν ηταν κλειστα εκλειναν και σφουγγαριζαν. μονο μια επιλογη βρηκα αυτο το συμπαθητικο μαγαζι που πολες φορες σνομπαρω διοτι μας αναγκαζει στην ανηφορα των σκαλοπατιων και συνηθως ειχε κοπελες που δεν ειναι του τυπου μου σαν την φλωριτα την μιση μεριδα.
πετυχα λοιπον την κορινα την ρουμανα (εγω την ειχα κόψει για αλβανιδα απο τα χαρακτηριστικα) και μπηκα με 50 για γυμνο στοματικο και για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου κανει καμια αγγαρεια με το απλο των 30.
η κορινα εχει πολυ σφικτο κορμι και πολυ καλο κωλαρακι και πισω συστημα για πισωκολλητο Κατσικογάμης , επειδη ειναι αβυζη και ψηλοαδιαφορη συνηθισμενη φυσιογνωμια την επιασα λοιπον στο φιλοτιμο. η τσατσα με παει σε ενα δωματιο ισως ηταν πιο λουξ απο τα αλλα, επειδη πηρα προγραμμα, εκει διαπιστωσα τον σκουπιδοτενεκε τελειως αδειο και ολα τελειως τακτοποιημενα. επιτελους πετυχα σε μπουρδελο να ειμαι πρωτος σε αχρησιμοποιητο κρεβατι μετα απο 18 χρονια μπουρδελοκαριερας! η κορινα κοινωνικοτατη μου λεει ολη μερα εκανα μονο 150 και εσυ μονο εισαι τα 50, οποτε μεσα μου εκανε παπαδες, αφθονο χρονο, αγαπουλες, γλυκες, αγαπολογα, τεμεναδες να με πιασει πελατη και οταν βγηκα παλι τα ιδια αγκαλιες και φιλια, αγαπη μου, μωρο μου να ξαναερθεις, σε αγαπω, που να ξερε οτι εγω σπανια παταω δευτερη φορα στην ιδια, στις κοπελες παω για το διαφορετικο αν ειναι για σεξ εχω και τζαμπα τις γκομενες. να μια που αξιζει κριτικης να ανεβει λιγο λοιπον. τσιγγανα μπορει να ειναι. φαινεται πιο ανοικτοχρωμη στο σαλονι. η τσατσα απο τις πιο φιλικες που πετυχαινω στις τσαρκες ανοιγει κουβεντα και παντα φουλ στην ευγενεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού