Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 395 10
Sex Studio 327610
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
επισκεψη στο λουξ καταστημα και συγκεκριμενα στο δωματιο με την φωτογραφια απο μουλεν ρουζ παρισιου, οπου εχω και εγω φωτο απο ταξιδι μου εις παρισιους.
Το δωματιο οπως και ολος ο χωρος υπερλουξ με ολα τα απαραιτητα οπως καθαριστικα αρωματικα κλπ
η κοπελα εχει φωτο στο αλλο σαητ αλλα να πουμε με δυο λογια οτι προκειται για νεαρη κατω των 25 με οχι τοσο σφριγηλο κωλο αλλα μαλλον τις μεγαλυτερες βυζαρες αυτην την στιγμη στην πιατσα της θεσσαλονικης. μολις λοιπον τις αποκαλυψε αρχισαν τα φιλια εκει.
προσωπο δεν ενθουσιαζει ειναι μεν πιτσιρικα, εχει ομως αυτο το συνηθισμενο της βαλκανιας χωριατισας. μαλιστα θυμιθηκα φιλο παλιο μισο βουλγαρο παντρεμενο που η ελληνιδα γκομενα του κοροϊοδευε τις βουλγαρες οτι εχουν ολες την ιδια χαρακτηριστικη μυτη με κλιση προς τα κατω το ακροφυσιο, οχι γαμψη αλλα η ακρη να ειναι πιο κατω απο την ριζα των ρουθουνιων. ετσι ωστε η κατω πλευρα της μυτης να μην στεκει οριζοντια αλλα με κλιση. πραγματι το εχω παρατηρησει σε πολλες βουλγαρες αυτο το χαρακτηριστικο, εξαιρουνται οι γυφτοβουλγαρες βεβαια και καποιες πολυ σλαβικοανατολικοευρωπαϊκων χαρακτηριστικων που μοιαζουν ακομη και με τσεχες ή ρωσσιδες.
Η μαχη (του σκρα) συνεχιστηκε με Κατσικογάμης οπου διαπιστωθηκε το καλο της στησιμο αλλα και οι αδυναμιες σε υφη και σχημα κωλου που με τα χρονια θα γινουν πιο εντονες. παρα τις υπερτερες δυναμεις πυροβολικου του βουλγαρικου στρατου ο β' βαλκανικος πολεμος εεεε η επαφη με την συμπαθη βουλγαρα εληξε ενδοξα με επικρατιση των ελληνικων δυναμεων λογω ευστοχων βολων. κοινωνικη και χαμογελαστη συνεπραξε στην φιλια των βαλκανικων λαων δηλωνοντας ελληνοβουλγαρα λογω των ετων που εχει ζησει εδω.
ασχετο με την σεξουαλικη κριτικη αλλα σχετικο με την ελληνοβουλγαρικη φιλια:
καποτε στον βολο οπου δουλευα βλεπω αφισα οπου διαφημιζε τα εξης
"διαβαλκανικο φεστιβαλ παραδοσιακων χορών βόλου
τιμώμενη χωρα Βουλγαρια
οι εκδηλωσεις θα γινουν στο πολιτιστικο κεντρο ταδε
διευθυνση οδος: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ αριθμος ΧΧ"
καλα ρε οι τρομπες ηθελαν να τιμησουν την φιλη βουλγαρια και εκαναν εκδηλωση σε χωρο που απεξω η ταμπελα με την οδο θα γραφει βουλγαροκτονος? Κεφάλι σε τοίχο!ΜαλακίαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο δεν μπορουσαν να την κανουν σε καποιο αλλο γηπεδο-αμφιθεατρο την εκδηλωση? δεν το προσεξε κανεις διοργανωτης?Money Mouth

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γαλήνη
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2014
Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν [ Ευριπίδης, 480-406 π.Χ. ]!
+1, κύριε!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1