Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493042
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
[b]Σύλβια, σαν το παλιό καλό κρασί![/b]

Παλιά μου γνώριμη, καθότι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, η Σύλβια για τους λίγους που δεν την γνωρίζουν είναι μια MILF σε ότι αφορά την ηλικία της, αλλά σε ότι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Ψηλή, μαύρα μάτια, μαύρα μακριά μαλλιά, μαυρισμένη, φοβερά θηλυκή, με σώμα που ζηλεύουν οι 20άρες. Έχοντας πλέον χάσει ακόμη και κάποια πολύ λίγα περιττά κιλάκια που είχε πριν καμιά διετία που είχαμε βρεθεί τελευταία φορά, αν θυμάμαι καλά, και πιο ώριμη από ποτέ σε όλα τα επίπεδα αποτελεί για εμένα μια από τις καλύτερες προτάσεις των studio αυτή την στιγμή για ψαγμένους παίχτες.

Και ενώ άλλες κοπέλες στην θέση της θα ζήταγαν 300άρες, και αναφέρομαι στην σταδιοδρομία της στην sirina, η Σύλβια όχι μόνο είναι διαθέσιμη σε τιμές studio αλλά είναι πολύ σεμνή, σοβαρή, ευπροσάρμοστη, γενικά μια θετική και ψαγμένη παρουσία στο δωμάτιο.

Αφού με θυμήθηκε και τα είπαμε λίγο, ξεκινήσαμε προκαταρκτικά, χωρίς κολλήματα, "μη εδώ" "όχι εκεί", και συνεχές eye contact. Κάπου εδώ θέλω να πω πως το συνεχές κοίταγμα στα μάτια επιβάλλεται και απορώ γιατί κάποιες κοπέλες το αποφεύγουν. Καλά να μην κάνεις πρωκτικό το καταλαβαίνω αλλά να μην κοιτάς στα μάτια, θεωρώ πως η κοπέλα απλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά. Τα προκαταρκτικά είχαν απο όλα, παιχνίδι με την γλώσσα, χάδια, βλέμματα, ψιθύρους, και κατέληξαν με μια σχολαστική περιποίηση της επίμαχης γύρω περιοχής. Ο χρόνος μεγάλος σε διάρκεια η αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το στοματικό της Σύλβιας είναι μακράν το πιο βαθύ που μου έχουν κάνει, deep throat μέχρι τέρμα όχι μία αλλά πολλές φορές.Φτυσίματα, βλέμματα και εναλλαγές στο στυλ με αναγκάζουν να διακόψω για να περάσω και στο κυρίως πιάτο.

Στο ιεραποστολικό παρούσα, βογγητά χωρίς υπερβολές, βλέμματα, και προσαρμογή στο δικό μου στυλ. Στα τέσσερα απίστευτη αντοχή αλλά και θηλυκό ευαίσθητο στυλ. Με εκείνην από πάνω σε ένα ρεσιτάλ τύπου τσόντας που μόνο εκείνη κατέχει ήρθε το τέλος.

Χαλαρή παρείχε τον απαραίτητο χρόνο να ηρεμήσουμε όπως και ένα ισορροπημένο σε χρόνο χαιρετισμό.

Η Σύλβια είναι σαφώς μια κοπέλα που σέβεται τα χρήματα σας αλλά δεν πουλάει και φούμαρα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει και αν εσύ ξέρεις τι θέλεις θα περάσεις καλά. Αρκεί όπως πάντα να υπάρξει η απαραίτητη χημεία. Βασικό χαρακτηριστικό της ότι όσο αντέχει στο PSE άλλο τόσο κατέχει το GFE.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Σύλβια και το Studio Αθηνών 318. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σύλβια
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού