Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 155 10
Sex Studio 169808
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
ημερομηνια ενδεικτικη και η συναντηση εγινε σε αλλο μαγαζι αλλα οι βαθμολογιες που αφορουν τον χωρο αφορουν αυτο το μαγαζι.
αυτη η αλινα νικηφορου ουρανου πολυ ομορφη και προσωπο και κολο και βυζια και ολα. με παρεσυρε και μενα με τα χαμογελα, λεω θα εχει καλη διαθεση θα περασουμε καλα με τετοιο κουκλι ΈρωταςΈρωτας
Κεφάλι σε τοίχο! και οταν περασα ηταν μη μου απτου, μη εκει ποναει μη εκει εχω αλεργια στον κολο απο τα στρωματα και ερεθιστικα. Κεφάλι σε τοίχο!
να επαιρνες αδεια μωρη αν ησουν μιγιαγγιχτη για καποιο λογο, οχι να μας κουνιεσαι στο σαλονι, παντα μεσα συμπεριλαμβανονται και τα ελευθερα πιασιματα. στο βυζι που μπορει να εχουν φαει ατσαλα δαγκωματα απο μερικους τρομπες το καταλαβαινω να προειδοποιουν, αλλα μη μου πιανεις τον κολο πρωτη φορα ακουσα σε μπουρδελο και εχω παει με τριψηφιο αριθμο απο πουτανες Γερο-μύστης !!! εγω παρολα αυτα καταφερα να χυσω γιατι ειναι πολυ σεξυ και ομορφη αλλα με τετοια συμπεριφορα αρπαχτης μαυρο και δεν την συνιστω σε κανεναν.
υγ. πλυμενος ημουν και δεν πηγα να την σαλιωσω πουθενα να σιχαθει, ακου εκει μη μου πιανεις τον κολο!!!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού