Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
λοιπον πρεπει να την πετυχα τις πολυ πρωτες μερες τις δουλειας της, οπου η τσατσα την παρουσιαζε ως Βούλα, την επομενη φορα που πηγα η ιδια τσατσα την ειπε Αλικη και αρνηθηκε αγρια οτι δουλεψε ποτε εκει Βουλα. τα συμπερασματα δικα σας τα εχω ξαναγρψει και στο φορουμ.
εγω την γραφω Βουλα διοτι ετσι μου παρουσιαστηκε απο την τσατσα και ετσι μου συστηθηκε η ιδια.
μεσα λοιπον πολυ χαμογελαστη και πολυ ορεξη για κουβεντα. μοιαζεις την βαβατση της κανω και μου απαντα δεν μοιαζω ειμαι και εχουν ερθει πολλες φορες θαυμαστες μου με αυτογραφα κλπ. εγω την βαβατση την ηξερα μελαχροινη αλλα αυτη ηταν ξανθια, αργοτερα μπηκα στο ιντερνετ και διαπιστωσα οτι οντως εχει αλλαξει χρωμα και απο την φωνη και τα ναζια που ειδα σε βιντεο μιας εβδομαδας με τον Θεμο στην τιβι καταλαβα πως δεν με δουλευε. τωρα αν με δουλευε και ηταν σωσιας της που την μιμηται τοσο καλα και λεει σε καποιους οτι ειναι η βαβατση, ας παει η πραγματικη βαβατση να την βρει και να της κανει μηνυση,.
στην ουσια λοιπον το σωμα της 1.75 λεπτη ψηλη μοντελε. κορμι και προσωπο αλλωστε μπορειτε να δειτε απο φωτο της βαβατση στο ιντερνετ αν δεν ειναι η ιδια ειναι κλωνος ειπαμε. το κρεας της λιγο πιο μαλακο απο οτι θα περιμενα απο μια καλλιστειων πορνοσταρ. στα 4 καλη η θεα. κανει και καλα βιτσια οπως ποδολαγνειες γλυψιμο ορχεων κλπ. επισης για πολλους μετραει και το οτι ειναι διασημη (αν δεν ειναι σωσιας ειπαμε...) η βαρδια της ειναι μεσημεριανη και οχι ολες τις ημερες. για τον χρονο δεν εδειξε να ενδιαφερετε. για μενα ειχε καλη σχεση αποδοση τιμης αλλα δεν μπορω ειπαμε λογω συστηματος να βαλω 10αρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βούλα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού