Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327057
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ημερομηνία εντελώς ενδεικτική. Η συνάντηση έγινε πριν αρκετό καιρό, αλλά τη χρωστούσα αυτήν την κριτική στην Αντριάννα.Από τότε βέβαι δεν την ξανασυνάντησα γιατί δεν με βολεύουν καθόλου οι πρωινές βάρδιες που δουλεύει συχνά.
Από εμφάνιση ότι ακριβώς βλέπετε στις τελευταίες φωτογραφίες, απλά θα πω μόνο ότι μου θυμίζει τρελά την Πετρούλα Κωστίδου. Και στην ομιλία και σε όλα.
Από ηλικία πιστεύω ότι είναι 35+, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου. Θυμάμαι ότι ήταν απογευματάκι και μετά από μια φόλα που είχα
φάει σε μασατζίδικο έψαχνα κάπου να ξεδώσω. Τσουπ πέφτω πάνω στην Αντριάννα παίρνω αναπνοή και δίνω το 50άρικο για γυμνό τσιμπούκι.
Και καλά έκανα, γιατί είχα την καλύτερη συνεύρεση ever με επαγγελματία. Η γυναίκα δεν παίζεται. Μου έκανε ένα ισπανικό όλο τρέλα.
Λέω τι έχανα τόσο καιρό. Φοβερή συμμετοχή σε όλες τις στάσεις με βρομόλογα και τέτοια. Μου έκανε επίσης τρομερή εντύπωση πόσο ζεστό ήταν
το μουνάκι της. Φανταστική αίσθηση. Το αποτελείωμα ήρθε όταν της λέω θα χύσω και μου λέει θέλω όλη την σπερμίτα πάνω μου. Με τελείωσε με πίπα
και ισπανικό. Κορυφή τι να λέμε. Η γυναίκα είναι σε άλλα επίπεδα! Μαζί με τα ντουζ πριν και μετά, θυμάμαι ότι είχα κάτσει στο δωμάτιο 45 λεπτά.
Όποιος δεν έχει δοκιμάσει ας μην το αργεί...

Υ.Γ. Η άλλη στο μασατζίδικο μου πήρε 50 εύρω για ένα handjob και σε λιγότερο χρόνο. Συνειδητοποίησα πόσο απάτη είναι τα μασατζίδικα εκείνη τη μέρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού