Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 150906
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βράδυ Τετάρτης και μετά τον ημιτελικό του mundial, τσαρκούλα με τον μόνιμο τελευταία συνοδοιπόρο μου mpouzoklido. Τα «βήματα μας» μας έφεραν στο Βουλιαγμένης 68, όπου μετά από πολύ καιρό συνάντησα την Λένα. Μια γυναίκα που έχω περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της τις προηγούμενες φορές που έχουμε συνευρεθεί, και έτσι δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε μια ακόμα συνάντηση.

Η Λένα είναι μια έμπειρη γυναίκα από την Ρωσία, μεταξύ 35 και 40 εάν κρίνω σωστά. Ξανθιά με κοντά μαλλιά, μόνιμα χαμογελαστή, με εκφραστικά μάτια. Το σώμα ανάλογο με την ηλικία της, χωρίς όμως τρανταχτές ατέλειες, δίχως βέβαια να είναι «μοντελέ». Φυσικό πλούσιο στήθος, με ανάλογη περιφέρεια.

Όπως έγραψα και στην εισαγωγή της κριτικής μου με την Λένα περνάω πάρα πολύ καλά μιας και έχουμε πάρα πολύ καλή χημεία Έτσι λοιπόν και αυτή την φορά, πολλά και πλούσια προκαταρκτικά, και από τις δυο πλευρές με πολύ πάθος και ένταση και για μεγάλη χρονική διάρκεια.
Στοματικό εξαιρετικό με περιποίηση στα @@κια, και πάρα πολύ καλή ανταπόκριση και στις δικές μου ανάλογες φιλοφρονήσεις. Sex με πολύ πάθος και ένταση σε όποια στάση και αν αλλάξαμε με συμμετοχή υψηλού επιπέδου. Μετά το τέλος ξάπλωσε δίπλα μου, κουβεντούλα παρόλο που το κουδούνι χτύπησε δυο φορές.

Ότι ενδεχομένως χάνει από εμφάνιση η Λένα το ισοφαρίζει με την απόδοση της στο δωμάτιο. Είναι υπομονετική, δεκτική, δοτική έχει καταλάβει πως με την σωστή συμπεριφορά και υπηρεσίας θα κερδίσει τον επισκέπτη της και το κάνει απλόχερα. Να σημειώσω ότι εργάζεται χωρίς υπηρεσία, και στην περίπτωση που δεν ανοίξει η πόρτα στην βάρδια της σημαίνει ότι είναι απασχολημένη. Όμως αυτό δεν την πτοεί καις το δωμάτιο δεν έχει θέμα με τον χρόνο. Είναι χαλαρή και προσφέρει μια απολαυστική συνεδρία τόσο σε ποιότητα όσο και σε άνεση χρόνου στον επισκέπτη της.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λένα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Λένα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού