Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Άννα την είχα δει 1-2 φορές αρκετό καιρό πριν σε μια από τις συνηθισμένες βραδινές τσάρκες μου και μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση. Έκτατε δεν έτυχε να την ξαναδώ μιας και εργάζεται πρωινή βάρδια συνήθως κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Κάποιες μεσημεριανές υποθέσεις στο Γκάζι τελείωσαν αρκετά νωρίς και άπλετος χρόνος υπήρχε μέχρι το ραντεβού με την παρέα μου, έτσι ήρθε στο μυαλό μου η Άννα και αποφάσισα να «την γνωρίσω καλύτερα»….

Είναι μια κοπέλα από την πρώην ΕΣΣΔ. Ψηλή με ωραίο σώμα και αρμονικές καμπύλες. Πρόσωπο το οποίο δεν το χαρακτηρίζεις «καλλονής», όμως είναι αρκετά συμπαθητικό και το «διακοσμεί» ένα πολύ γλυκό χαμόγελο.

Με αρκετά sexy σαλονάρισμα χωρίς να ξεφύγει από τα όρια, ευνόησε την ήδη ειλημμένη μυ απόφαση αν περάσω στο δωμάτιο σ πρόγραμμα με 69.

Αφού εύκολα έσπασε τον πάγο, ξεκίνημα με καλά προκαταρκτικά με φιλάκι και γλειψίματα στο στήθος και το υπόλοιπο σώμα μου. Στοματικό αρκετά καλό με παιχνίδια, εναλλαγές ρυθμού, καραμέλλωμα στα @@κια. Αρκετά δυνατή ανταπόκριση στην δική μου στοματική περιποίηση, με συσπάσεις ρίγης, αναστεναγμούς και βογγητά.
Καλή και η συμμετοχή της και στο sex στις δυο στάσεις που δοκιμάσαμε (ιεραποστολικό και cow girl) με διακριτικούς αναστεναγμούς, χάδια και αγκαλιές.

Μου πρότεινε να μου κάνει δωράκι μασάζ μετά το τέλος κάτι που δέχτηκα ευχαρίστως. Αρκετά ικανή και σε αυτό τον τομέα, μιας και όπως μου εξομολογήθηκε ξεκίνησε την «καριέρα της» σε μασατζίδικο. Πολύ ομιλητική και ευχάριστη κουβεντιάσαμε όσο με τα χέρια της με χαλάρωνε, για να με ευχαριστήσει μετά από λίγο και να αποχωρήσει από το δωμάτιο.

Χωρίς να πιάσει ταβάνι, η συνεδρία μου με την Άννα ήταν αξιοπρεπής. «Εργάστηκε» για τα χρήματα που πήρε. Καλή τεχνίτρια, δεκτική και με καλή συμμετοχή με έκανε να περάσω καλά και αν μην μετανιώσω για την γνωριμία μας.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Αννα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού