Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 163653
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Περιγραφη της κοπελας υπαρχει λιγο παρακατω οποτε δεν θα κανω.Το μονο μειον ειναι οτι απο την τελευταια φορα που την ειχα δει εχει κανει μια περιεργη μπακα Χμμμ;
Μπαινω με το απλο προγραμμα και περιμενω στο δωματιο, εν τω μεταξυ μολις ειχε ξεκινησει μια ακομα δυνατη, τροπικη ,πορνοβροχη που εδινε εναν ξεχωριστο τονο στο μυστηριο.
Ηρθε μετα απο λιγο η Λιζη και αφου τα ειπαμε λιγο ξεκινησε προκαταρκτικα στα οποια οσο κι αν συμμετειχα δεν μπορω να πω πως πετυχε κατι.
Στη συνεχεια περασε καποτα και αρχισε τσιμπουκι οπου οντως ειναι βελτιωμενη σε σχεση με αυτα που διαβασα στις παρακατω κριτικες.Η ωρα του σεξ ειχε ερθει,ανεβηκε μονη της απο πανω και τον πηρε στην μουναρα της στην οποια ειχε βαλει δεκα κιλα κρεμα και δεν καταλαβαινα τιποτα.Τα ιδια και μετα που την εστησα στο πλαι,οποτε την βαζω μπρουμυτα για να καταφερω να τελειωσω με θεα την κωλαρα της.Σε ολη την διαρκεια εκανε κατι προσπαθειες συμμετοχης αναμεσα απο περιοδους παρατεταμενης μουγκαμαρας.
Γενικα μια μετρια περιπτωση,ειναι απειρη,χωρις να προσπαθει και ιδιαιτερα.Το μονο θετικο που κραταω ειναι η συζητηση που ειχαμε στο τελος περι βουλγαρικης μουσικης.
Στο δωματιο ειχανε μεινει 3 κομματια χαρτι και καθολου σαπουνι,κατι που δεν τιμα την συγκεκριμενη τσατσα που ειναι ενας βετερανος των μπουρδελων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λιζα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού