Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 142980
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η ημερομηνία στο περίπου,
ήθελα να δοκιμάσω ντόπιο πράμα.
απο κοντά η κοπέλα μου φάνηκε ελαφρώς πιο αδυνατη, στις φωτο φαίνεται λίγο γεματούλα. ειναι μια χαρά ..δε μπορεις να πεις δλδ οτι έχει περιτα κιλά αλλά δεν ειναι ούτε και αδύνατη.
κωλαράκι ωραίο αφράτο.. και βυζάκι αρκετά καλό και στητό τη γεμίζει τη χούφτα. πρόσωπο δεν ειμαι σίγουρος, ο χώρος και στο σαλονι αλλα και στο δωματιο ειναι λίγο σκοτεινός.

πάρκαρα λιγο μακριά ,πρωτη φορά στο μαγαζί και η πρόσβαση ειναι λιγο πιο δύσκολη αποτι στα υπολοιπα μαγαζια της περιοχής. η τσατσα μου φάνηκε αρχικά λιγο καχύποπτη ισως να ναι και ιδεα μου,

στα του αγωνα τωρα.. πηρα το προγραμμα των 50 με σταση 69..
προκαταρτκτικα λιγα χαδια και μερικα απαλα φιλακια στο στηθος για μερικα δευτερολεπτα, αμεσως μετα πιπα σχετικά καλη θα λεγα, βέβαια γυμνο τσιμπουκακι δεν εκανε , απλά εριξε μερικα φιλάκια στις μπάλες και το κανε με ωράιο τρόπο πολυ καυλωτικό.
η κοπέλα η ιδια πεντακάθαρη,. ειχα ζητησει απο τη τσατσα να της πει να κανει μπανιο πριν.. (την εχω πατησει σε αυτο το θεμα στο παρελθον Κεφάλι σε τοίχο! )

για να μην τα πολυλογω,, καυλωσα πολυ με το γλυφομουνι και εχυσα στη πίπα πανω,, δεν μπορω να τραβηξω μαλακια πριν παω να γαμησω,, γιατι οσες φορες το κανα δεν τελειωνα με τιποτα.. αυτο παντως που μου αρεσε ηταν οτι παρα το γρηγορο τελειωμα η κοπελα δεν σηκωθηκε να φυγει.. εκατσε μερικα λεπτα ακομη κι αν δεν την ελεγα εγω ισως να καθοταν κι αλλο..
πιθανολογω οτι της αρεσε το γλειφωμουνι που της εκανα. 2η περιπτωση ειναι να μην ηθελε να φυγω απογοητευμενος.. πολυ φρεσκια στο μαγαζι.. μπωρει να νομιζε οτι ειμαι κανενας τακτικος πελάτης..
αυτα,, και μαλλον θα ξαναδοκιμασω αλλη μια ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
18
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού