Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267061
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
H Λένα ήταν στα υπόψη από πολύ παλιά, αλλά χωροχρονικοί περιορισμοί μαζί με υποκειμενικά μου θέματα είχαν αναβάλει τη γνωριμία. Συνάντηση λοιπόν με την άγνωστη μου Λένα. Ωστόσο, σαν φυσιογνωμία θα έλεγα ότι μού ήταν ιδιαίτερα γνωστή λες και την έχω ξανασυναντήσει καπου κάποτε. Τεσπα. Να σημειώσω ότι η Λένα είναι η 2η άγνωστη κοπέλα που πρόσφατα «πειραματίστηκα» για υποκειμενικούς λόγους, και μπορώ εξαρχής να αποκαλύψω το συμπέρασμα: ήταν μια πολύ καλή εμπειρία αυτό το “blind date”. 2/2 λοιπόν στους δύο πρόσφατους πειραματισμούς μου με άγνωστες κοπέλες, μολονότι η ψυχολογία μου (από δικούς μου λόγους) ήταν αρνητική πριν χτυπήσω το κουδούνι. Το τρεις εξαμαρτείν όμως ουκ ανδρός σοφού και μάλλον δίκιο είχε αυτός που τόπε.

Η Λένα είναι λεπτή, ψηλή, με κοντό αγορίστικο μαύρο μαλλί. Ελληνίδα. Δεν νομίζω ότι έχει οπουδήποτε στο σώμα της ίχνος σιλικόνης.

Ο χώρος -δεν είναι πρόσφατος- με ωραίο διακοσμο.. Πάντα με γοήτευαν τα γιαπωνέζικα και τα Geishιλίκια και μια μικρή γεύση από αυτά χρειάζεται να πάρω σκεφτηκα. Προσοχή!, αναφέρομαι στην ύπαρξη της σχετικής διακόσμησης και ΟΧΙ λειτουργικών στοιχειων. Νοικοκυρεμένος και καθαρός χώρος. Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει ντουζιέρα το δωμάτιο, αλλά λύνεται πρακτικά εύκολα και χωρίς πρόβλημα καθώς έκανα ντουζ τόσο πριν όσο και μετά στο μπάνιο. A/C στο δωμάτιο.

Ηλθε στο δωμάτιο, και εξαρχής εκδήλωσε γλυκύτητα και τρυφερότητα με λόγια και έργα (χαδάκια, τριψίματα, σφιχταγκαλιασματα, φιλάκια στο λαιμό –όχι στοματογλωσσόφιλα!). Αργά και χωρίς βιασύνες. Αυτό βοήθησε εύκολα και φυσιολογικά να με κάνει ετοιμοπόλεμο. Ανταπέδωσα ασχολούμενος με το λαιμό και το στήθος της. Συμμετοχή από μέρους της με γλυκόλογα, αναστεναγμούς, κτλ. όλα με πολύ φυσιολογικό τρόπο και δόσεις. Στοματικό (λαστιχένιο). Επί της ουσίας δύο στασεις δοκιμασαμε (της αμαζόνας και την κλασική) και τέρμα. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Η ποιότητα και το βάθος μιας εμπειρίας δεν καθορίζεται από χρόνους ή αριθμό στάσεων. Αυτά τα ζητούμε να υπάρχουν μόνο εάν δεν υπάρχει ουσία. Είπαμε και δύο κουβέντες στο τέλος και αποχώρησε. Μετά που ντουζαρίστηκα, όταν έφευγα με αποχαιρέτησε και εκείνη βγαίνοντας από την κουζίνα (επιπλέον της υπηρεσίας)

Θεωρώ ότι η Λένα είναι πολύ καλή στο στυλ που δουλεύει. Θέλει να προσφέρει ευχαρίστηση. Της ήμουν τελείως άγνωστος (έστω και κι αν ήμουν καθαρός και ευγενής). Εαν αυτό το στυλ αρέσει ή όχι μπορεί ο άλλος να το μάθει μόνο εάν δοκιμάσει. Εγώ πάντως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Με ΜΜΜ ή 2κυκλο εύκολα, με αυτοκίνητο δύσκολο το παρκάρισμα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λένα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού