Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τι να πρωτοπει κανεις για τη Νατασα...Περιγραφη της υπαρχει 5 κριτικες παρακατω δηλαδη στην προηγουμενη κριτικη μου προ τετραμηνου.Ιδια ειναι δεν αλλαξε απλα νομιζω οτι λιγο αδυνατισε.Πηγα καρφωτος εκει γιατι την πεθυμησα πολυ και πηρα παλι το προγραμμα των 50ε με 69.Ζητησα να κανω ενα ντουζακι και η τσατσα το δεχθηκε ευχαριστως.Περιμενα στο δωματιο 25 λεπτα μεχρι να ερθει το μωρο...

Με κοιταξε καλα καλα και σα να εδειξε οτι με θυμοταν,επεσε στην αγκαλια μου οπου καναμε τις γνωστες τρυφερες αγκαλιτσες,τη φιλουσα το λαιμο,δαγκωνα τα αυτακια της,φιλουσα τα μαγουλακια της,την εκανα γουτσου γουτσου ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
Μετα γδυθηκε και εκατσε πανω μου οπου αρχισε να κουνιεται μπρος πισω τριβοντας το μουνι της στ'αρχιδια μου.Ρουφηξα και τις βυζαρες της που αν και πλαστικες εχουν πολυ ωραια φυσικη αισθηση.
Μετα εγειρε προς τα πισω στηριχθηκε με τα χερια της στα καγκελα του κρεβατιου και μου εφερε το μουνακι της στο στομα.Το ρουφηξα με μανια για πολυ ωρα σ'αυτη τη σταση μεχρι που αρχισαν να τρεχουν τα ζουμια.Ξαπλωσα κανονικα και εκατσε στη μουρη οπου εγλειφα συγχρονως μουνι και κωλο με την κινηση που εκανε μπρος πισω πανω μου.

Μετα καναμε μια παυση και με δικη της πρωτοβουλια εκατσε απεναντι μου και μου επαιζε τον πουτσο με τις δυο της πατουσες.Ομολογω οτι μ'αρεσε αν και δε το συνηθιζω,πηρα και τις πατουσες της και τις εφερα στη μουρη μου για να τις μυρισω.Την ξαπλωσα μπρουμυτα για να απολαυσω την υπεροχη σουφρα της την οποια εγλειψα σε βαθος και περιμετρικα και βογγουσαμε και οι δυο ασταματητα απο την καυλα.

Τελοσπαντων μιλαμε για πολυ γλειψιμο ε καποια ωρα μου λεει ξαπλωσε να σε γλειψω κι εγω.Ο πουτσος ηταν καγκελο απο ωρα,βαζει την καποτα και αρχιζει το γνωστο βαθυ τσιμπουκι της που τον παιρνει ολον μεσα με χαρακτηριστικη ανεση.Συγχρονως της δαχτυλιαζα το μουνακι οποτε ξανακαυλωσε και με καβαλησε σε σταση 69 πιεζοντας τον κωλο της στο κεφαλι μου για να τον γλειφω κι αυτη να απολαμβανει.

Πρωτη σταση αυτη απο πανω με βαθυ καθισμα και υπεροχη αισθηση του καυτου μουνιου της,αργη αισθησιακη κινηση πανω κατω με σκυψιματα πανω μου για να τη φιλαω και να της ρουφαω το λαιμο.Και μετα την εστησα απο κατω,της τον εβαλα τερμα μεσα και για κανα 20λεπτο σταματησε ο χρονος και απολαυσαμε την τελεια χημεια μεταξυ μας.Τη γαμουσα ποτε αργα αισθησιακα και ποτε πολυ γρηγορα σαν κομπρεσερ,τα υγρα της πλυμμηρισαν τ'αρχιδια μου,μου'βαζε τα δαχτυλα της στο στομα,δαγκωνε το χερι της με δυναμη Χμμμ;Χμμμ;...αυτο ομολογω πως δε το καταλαβα αλλα το εκανε πολλες φορες παντως.
Μεσα-εξω μεσα-εξω με καποια ξεσπασματα οπου σφιγγαμε με ολη μας τη δυναμη και κολλουσαμε τα κορμια μας,τυλιγε τα ποδια της στη λεκανη μου και με τραβουσε,σηκωνε τα ποδια της στους ωμους μου και μου ζητουσε να τη γαμησω δυνατα...τι να λεμε και τι να περιγραψουμε.Δε περιγραφονται αυτα...μονο να εισαι εκει και τα ζεις καταλαβαινεις.Ε και καποια στιγμη μετα απο ωρα εφτασα στο γνωστο κτηνωδες,μακροσκελες και πολυ εντονα κραυγαλεο χυσιμο μου και μετα εμεινα για λιγο ξαπλωμενος πανω της αγκαλιτσα.Ειχαμε γινει μουσκεμα,ειχαμε καει,αλλα σιγουρα ευχαριστηθηκαμε και οι δυο.
45 λεπτα μες το δωματιο ητανε

Συμπερασμα...με τη Νατασα κανεις ερωτα και ξεχνιεσαι.Ειναι υπεροχο πλασμα και την θελω ΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2014
Όνομα κοπέλας
Νατάσα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 26 Ιουνίου, 2014) 26 Ιουνίου, 2014
Φαντάζομαι το κραυγαλέο χύσιμο σαν την περιγραφή του Σπυρόπουλου στα γκολ της εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού Γλώσσα
Πέρα από την πλάκα, πολύ ζωντανή κριτική όπως πάντα, +1
28 Ιουνίου, 2014
Σαν τη Νατασσα δεν εχει φιλε Έρωτας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2