Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824164
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη στο ναό του sex την προηγουμενη εβδομάδα με στοχο την Βανεσσα για την οποία είχα διαβάσει αρκετα και είχα και πολύ θετικές πληροφορίες.
Η αγέλαστη υπηρεσία φώναξε τις κοπέλες της βάρδυας Βανεσσα, Παολα και Βερα. Η Βανεσσα βοήθησε ακόμη περισσότερο στην επιλογή αφου αφ ενός υπήρχε η πρόθεση αφ ετέρου ήταν η μόνη που βγήκε με χαμόγελο και ναζι.
Δωμάτιο 3 για το νεο προγραμμα 40+. Μερικές φορές αναρωτιέμαι να είναι το παρουσιαστικό μου ή το προγραμμα που επιλέγω αφου ποτέ δεν έχω παει σε άλλο απο τότε που άνοιξε ο πάνω όροφος....λεπτομέρεια ....
Η Βανέσσα μελαχρινή και αδυνατουλα, μικρή σε ηλικία ήρθε με καλή διάθεση και προσφέρθηκε να ξεκινήσει με μασαζ κατι που το αφήνω πάντα για το τέλος. Μετα απο καποιες σφιχτες αγκαλιές και χάδια ενω απέφυγε τυχόν φιλιά κατι που το σεβάστηκα άρχισα την περιποίηση της "κορασίδος". Δεκτική και ζεστή δέχτηκε όλα τα χάδια και το στοματικό όπου ήταν λιγο προσεκτική καθως έχει ένα προσφατο piercing που κάποιες στιγμές μάλλον την τραβουσε. Καπου όμως το κατάλαβα και συντονιστηκαμε καλά αφου έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και με δική της βοήθεια. Στη σειρά της να με φτιάξει επικεντώθηκε σε πολύ καλό στοματικό σε όλη την περιοχή και χωρίς βιασύνη. Οταν αρχισα να ζορίζομαι ξεκίνησε το sex σε δύο στάσεις τελικά όπου και πάλι το μωρό ήταν σε πλήρη συμμετοχή με αληθοφανεις αναστεναγμους, αγκαλιές και τραβήγματα.
Αφου με καθάρισε προσωρινά προσφέρθηκε να μου φέρει χυμό αλλά της ειπα οτι θα τον έπινα κάτω. Φιλιά και ανανέωση ραντεβου.
Η Βανέσσα είναι νομιζω η πιο έυπλαστη στο μαγαζί και με διάθεση να σε ευχαριστήσει ενω δεν διστάζει να συμμετέχει σε κάθε φάση. Τέλεια για GFE κατάσταση. Να περνάτε καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βανέσα
Υπηρεσίες
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.696
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2014
Καύλα το Βανεσάκι...Κατσικογάμης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1