Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Τζούλια είναι μια αρχοντική γυναίκα κατά την άποψη μου. Ψηλή, μελαχρινή με ίσια μακριά φυσικά μαλλιά, δίχως extensions. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος, το σώμα ης έχει σωστές αναλογίες, ωραία περιφέρεια μακριά χυτά πόδια. Το πρόσωπο της με ωραία χαρακτηριστικά και πολύ εκφραστικά μάτια. Άριστες οι εντυπώσεις μου από την περσινή μας συνάντηση, δεν έχασα την ευκαιρία, όταν την συνάντησα στο ίδρυμα της Ηλιούπολης.

Πληρώνοντας το αντίτιμο των 70 ευρώ στην αγέλαστη υπηρεσία για πρόγραμμα με μασάζ, ισπανικό και 69 ξεκίνησα το φρεσκάρισμα μου. Δεν είχε περάσει αρκετός χρόνος και η Τζούλια έκανε την εμφάνιση της στο δωμάτιο. Ήρθε μαζί μου στο ντους, για να σαπουνίσει ο ένας τον άλλο και να ξεκινήσουν τα πρώτα προκαταρκτικά. Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι για την συνέχεια με αγκαλιές, φιλιά και χάδια σε ιδανικό κλίμα gfe.Το στοματικό της πολύ καλό, όπως και η ανταπόκριση της στην δική μου περιποίηση. Στο sex πάρα πολύ συμμετοχική, με πολύ πάθος και ένταση στην μοναδική στάση που κάναμε (ιεραποστολικό) αφού το απολάμβανα τόσο πολύ, που δεν είχα διάθεση για αλλαγή. Παρόλο που είχαμε τελειώσει, δεν σταμάτησε να με χαϊδεύει και να με περιποιείται για κάποια λεπτά ακόμα. Συνεχίσαμε με χαλαρωτικό μασάζ, στο όποιο είναι επίσης πολύ καλή κουβεντιάζοντας σε πού φιλικό κλίμα.

Η Τζούλια μου πρόσφερε μια πολύ ικανοποιητική συνεδρία στο στυλ που μου αρέσει. Ζεστή, με καλή τεχνική και συμμετοχή στο sex, άνεση χρόνου, με χιούμορ αλλά και με άποψη στο social time. Μια γυναίκα που έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχτεί σε στανταράκι.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζούλια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουνίου, 2014
Πράγματι η Τζούλια είναι δυναμίτης !!! Γλώσσα
15 Ιουνίου, 2014
Αρχηγε μου you are on fire!!!! Δεν εχεις αφησει τιποτα ορθιο. Τυφλα να 'χουν οι πιτσιρικαδες
+1 απο μενα γιατι μου δινεις κουραγιο.....
22 Ιουνίου, 2014
Φίλτατοι καλησπέρα. Βλέπω γενικά καλά σχόλια για το κορίτσι. Μου αρέσουν και οι φωτό της. Είδα ότι ενδεχομένως να φιλάει και στο στόμα. Ελεύθερο στοματικό παίζει;
Κάτι άλλο. Εγώ είμαι στο 1.70 ύψος. Θα μου πέφτει ψηλή; Τκατσένκο κι έτσι;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3