Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 177 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Βικτώρια είναι μια από τις κοπέλες που έχω άριστες αναμνήσεις από τις συνεδρίες μου μαζί της. Μια αρκετά «κλασσάτη» γυναίκα κατά την άποψη μου, με ξανθά (και πάλι) μαλλιά, φυσικό στήθος, σώμα χωρίς περιττά κιλά. Το πρόσωπο της μου αρέσει πολύ με ωραία χαρακτηριστικά, και γκριζοπράσινα εκφραστικά μάτια. Έλειπε για αρκετό διάστημα στην πατρίδα της την Πολωνία και τώρα που γύρισε δεν άφησα την ευκαιρία.

Στο σωστό χρονικό διάστημα έκανε την εμφάνιση της στο δωμάτιο. Καθίσαμε γονατιστοί αντικριστά στο κρεβάτι και αφού μιλήσαμε λίγο ξεκίνησαν τα πρώτα προκαταρκτικά, για να συνεχίσουμε με το στοματικό τόσο από πλευράς της, το οποίο ήταν πολύ ποιοτικό με περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής, όσο και από δικής μου στο οποίο ανταποκρίθηκε με αισθησιακούς αναστεναγμούς και βογγητά, χάδια στο κεφάλι και την πλάτη μου.

Sex σε πολλές στάσεις με σωστή συμμετοχή από πλευράς της, με αγκαλιές, φιλία, χάδια και σωστά στησίματα σε ρυθμούς gfe, κάτι το οποίο προτιμώ και θεωρώ πως είναι και το στυλ της Βικτώρια. Μετά το τέλος κουβέντα για πολλά θέματα, πεταχτό φιλάκι και αποχώρηση.

Μια όμορφη γυναίκα για τα γούστα μου τουλάχιστον που μαζί της περνάω πολύ καλά. Έχουμε καλή χημεία, έχει δημιουργηθεί οικειότητα μεταξύ μας και είναι πια ένα από τα μεγάλα μου σταρνταράκια.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βικτώρια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού