Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295171
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μια κοπέλα που κάλλιστα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το κορμί της ένα άγαλμα από μάρμαρο. Είναι από τις ελάχιστες φορές που έχω συναντήσει τόσο σφιχτό σώμα. Φυσικό σφριγηλό στήθος, σωστές αναλογίες, περιφέρεια που κολάζει. Μια από τις καλύτερες που «κυκλοφορούν» αυτό τον καιρό στα studio. Πρόσωπο έκφυλο, με καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου.

Ολόγυμνη έκανε την εμφάνιση της στο σαλόνι με τα μαλλιά της και το σώμα της αρκετά νωπά, από το τούς που –προφανώς- είχε προηγηθεί. Η καυλάντα στα ύψη, άνθρωπος είμαι και εγώ και δεν μπόρεσα να κρατηθώ.
Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο, επίσης ολόγυμνη για να συνεχίσει το καυλάντισμα του σαλονιού. Φιλιά, χάδια, γλειψίματα σε όλο το σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Στοματικό αρκετά ποιοτικό με αυξομειώσεις ρυθμού, εναλλαγές ρουφηγμάτων με γλειψίματα και περιποίηση στα @@κια.
Πολύ καλή η ανταπόκριση της και στην δική μου περιποίηση για να ξεκινήσει και να τελειώσει το sex σε μια και μόνη στάση αυτή του reverse cow girl, μιας και η πολυήμερη αποχή δεν ήταν ιδανικός σύμμαχος για τις αντοχές μου. Μετά το τέλος κουβεντούλα, ευχαριστίες και αποχώρηση.

Την Λώρα την είχα ξανατιμήσει πριν ένα χρόνο περίπου με καλές εντυπώσεις, αλλά αυτή την φορά ήταν ακόμα καλύτερη. Δεν έχει θέμα με τον χρόνο, είναι από τις γυναίκες που ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν ένα άνδρα και προσπαθεί γι΄αυτό. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα παράπονο μαζί της.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λώρα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λώρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού