Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 179218
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μαρίνα λοιπόν. Έχοντας ακούσει καλά λόγια για τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης αποφάσισα να δοκιμάσω την περασμένη εβδομάδα. Είχα προσπαθήσει άλλες 2 φορές αλλά ήταν μέσα σε μεγάλο πρόγραμμα και έτσι την περασμένη εβδομάδα σχετικά νωρίς το απόγευμα πέρασμα από το μαγαζί και επιτέλους ήταν ελεύθερη. Στο σαλονάρισμα ήταν απλή (χωρίς πολλά πολλά) ενώ είδα και την Βάλια. Η Αλεξάνδρα ήταν επίσης παρούσα στο δωμάτιο. Την απόφαση μου την είχα πάρει πριν πάω μέσα οπότε επιλέγω το πρόγραμμα με ελεύθερο στα 80€ και βουρ στο δωμάτιο. Καθαρό δωμάτιο με ντουζιέρα και βουρ μπανάκι και περιμένω την Μαρίνα.
Μετά από 5 λεπτά ήρθε το κορίτσι ξαπλώνει δίπλα μου και εναποθέτει το πλούσιο στήθος της πάνω στην γεννετήσια περιοχή. Από εμφάνιση είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες απλά από κοντά είναι αρκετά πιο εντυπωσιακή & καυλιάρα. Κουβεντούλα σόσιαλ για λίγο ώστε να σπάσει ο πάγος. Πολύ ευχάριστος τύπος και με καλή διάθεση.
Όση ώρα μιλάγαμε το βάρος και η αίσθηση του στήθους είχαν κάνει την δουλειά και ο "μικρός¨ ήταν έτοιμος για μάχη. Ξεκινάει λοιπόν μια πίπα που ότι και να πω θα είναι λίγο. Deep!! και όταν λέμε deep εννοούμε πολύ deep(throat). Ακολούθησε κανονικό face fucking με δυνατές παλινδρομικές κινήσεις μέχρι το φάρυγγα για αρκετή ώρα χωρίς να έχει πρόβλημα. Αλλαγή στάσης με εμένα στα γόνατα όρθιο και εκείνη ξαπλωμένη στο πλάι και ξανά τσιμπουκοδρομία στους ίδιους ρυθμούς. Κάποια στιγμή δεν άντεχα για να μην τελειώσω τραβιέμαι και προσπαθώ να ηρεμήσω. Πέρασμα ελαστικού και ξεκίνημα με cow με το πλούσιο στήθος της να γεμίζει τις χούφτες μου, δυνατο ρυθμό από την μεριά της και κάποια φιλια στο στόμα. Αλλαγή σε πισοκολλητό (τι κωλάρα θεέ μουΓλώσσα) και ενώ κοντεύω το καταλαβαίνει και ρίχνει το ρυθμό!! ...για να μην τελειώσω και να κρατηθώ για να συνεχίσω. Αυτό μόνο η Μαρίνα και η Μαντόνα μου το έχουν κάνει. Καταλαβάινουν πότε θα χύσεις και κόβουν ώστε να μπορέσεις να κρατηθείς και να τις απολαύσεις περισσότερο. Μετά από το 2ο timeout περνάμε σε ιεραποστολικό όπου με δυνατό σφυροκόπημα έφτασε το τέλος!!! Και τι τέλος. Μετά τις δύο παρολίγο εκσπερματώσεις ο οργασμός έφτασε σε κορυφαία επίπεδα και δεν μου έμεινε σταγόνα.
Καθίσαμε και μιλήσαμε για λίγη ώρα ακόμη ενώ με ενημέρωσε και για τα προγράμματα περισσότερης ώρας που παίζουν.

Συμπερασματικά η Μαρίνα είναι super και λίγα λέω. Η απόλυτη PSE εμπειρία και μαζί με την Μαντόνα ότι καλύτερο υπάρχει σε θέματα υπηρεσιών και ικανοποίησης του πελάτη. Άνετα βάζει τα γυαλιά σε πολλές "CityTour" και "pornstars" που έρχονται κατά καιρούς (και παλιότερα) και ζητάνε τις τρακοσάρες.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα και θα ξανατιμηθεί σε πρόγραμμα περισσότερης ώρας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, anestis_38

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2014
Επειδη ο καθενας κρινει με τα δικα του ματια.....και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα εχω καποια ενσταση στα της εμφανισης....αν και για μενα προσωπικα εχει απο τα πιο "σκληρα" προσωπα των στουντιος. Κατσικογάμης καλα και συχνα !!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1