Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 126 10
Sex Studio 161979
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Σίσσυ είναι ένα πανέμορφο νεαρό κορίτσι, ένα λιγερόκορμο πιπίνι από την Τσεχία, την είχα σταμπάρει προ πολλού αλλά λίγο το 40αρι που ζητούσαν και λίγο οι αρνητικές κριτικές της με απέτρεπαν να αποφασίσω.

Την ξαναείδα, έκανα και λίγο τον δύσκολο και πολύ εύκολα κατέβασε η μαντάμ την τιμή στα 30, προκειμένου να μην αποχωρήσω, και έπραξε σωστά, έδωσα λοιπόν τα 30 και πέρασα.

Στο δωμάτιο μπήκε λίγο κουμπωμένη με χαμόγελο αμηχανίας, προσπάθησα να την φέρω στην αγκαλιά μου αλλά μου ξεγλίστρησε κομψά και άρχισε να ξεντύνεται, προσπάθησα να την ξαναφέρω και κάτι κατάφερα, κάτι λίγο όμως γιατί τραβιόταν συνέχεια προς τα πίσω και δεν με άφηνε, κατέβασε τα χέρια μου από το στήθος της αλλά εγώ τα ξαναέφερα δείχνοντας της πως δεν θα τα ζουλήξω και το δέχθηκε μαζί με γλείψιμο στις ρόγες της, τέλος πάντως μου ψιλοσηκώθηκε αλλά είχα δρόμο ακόμη.

Η συνέχεια δόθηκε στο κρεβάτι, προσπάθησε με πίπα το κορίτσι και κάτι ψιλά κατάφερε, λίγο εξωτερικό τρίψιμο στις τρυπούλες της δέχθηκε, τίποτα παραπάνω όμως και χωρίς να έχω πλήρη στύση μου στήθηκε στα 4, μιας που για από πάνω ούτε καν το συζητούσε, έκανα τόπο στην οργή και δέχθηκα, η αλήθεια είναι πως στήθηκε πολύ καλά την έπιασα από τη μέση και ξεκίνησα το σφυροκόπημα, έβγαλε μεν κάτι πνιχτές κραυγούλες αλλά συμμετοχή μηδέν, κάποια στιγμή φτιάχτηκα όμως για τα καλά και επιτάχυνα το βάρεμα και κτάμπατης και γκτούπατης τελικά μετά από ώρα την καθάρισα, αλλά το γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις, στα χασομέρια όπως λέμε στην ποδοσφαιρική, μιλάμε λίγο ακόμα και θα το έχανα το ματς, με κούρασε το πουτανάκι αλλά γλυκιά ήταν η γεύση που μου άφησε στο τέλος.

Ελαφρυντικά υπάρχουν πολλά, είναι φρέσκια ακόμη, εγώ κρατάω από αυτήν την ομορφιά και το λυγερό της κορμί καθώς και το ότι ανέχτηκε το μακρύ σφυροκόπημα μου όπως και το ενδιαφέρον της στο τέλος αν πέρασα καλά.

Θα ξαναπάω αλλά όχι στα σύντομα, μέχρι τότε μακάρι να βελτιωθεί, για μένα έχει τεράστια σημασία του ότι πήγα προετοιμασμένος για το τι θα συναντήσω, hagem νάσαι καλά χωρίς την βοήθεια σου δεν θα τα κατάφερνα, πάει κι΄ αυτή πάμε για άλλη. Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Σίσσυ
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2014
Αυτο που κραταω εγω ειναι οτι δεν βελτιωθηκε καθολου αυτους τους μηνες.
Κριμα, γιατι ειναι πανεμορφη γυναικα.
03 Ιουνίου, 2014
Αυτό είναι κριτική! Με αρχή, μέση και τέλος και σωστή χρήση των σημείων στίξης! Ουσιαστική πληροφόρηση!!! < κτάμπατης και γκτούπατης > και +1!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2