Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Την Τζουλια την ειχα σταμπαρει απο καιρο και ηθελα καποια στιγμη να της το δωσω.Προχθες ειχε ερθει η ωρα και κατευθυνθηκα προς τον συγκεκριμενο πορνοοικο.Ειναι πιπινι γυρω στο 1.60,καστανο μαλλι,μετριο προσωπο,καλο μικρο στηθος και κωλαρα που ειναι και ο κυριοτερος λογος που περασα.
Μπηκα στο δωματιο και πριν προλαβω να ξεντυθω ηρθε.Οσο να ξεντυθω εβγαζε κι αυτη τα πορνοεσωρουχα της.Ξαπλωσαμε και ξεκινησε ενα πραγμα σαν προκαταρκτικα,οπου μου εγλειφε τις ρωγες.Η συγκεκριμενη κινηση δε μ'αρεσει και της ειπα να το σταματησει,εκει αυτη ομως.Ταυτοχρονα ειχε ξεκινησει και μου εξερευνουσε τα αρχιδια σαν να ειναι γιατρος,τα πατουσε αγαρμπα,εχωνε τα δαχτυλα στα κενα σημεια,με πεθανε απο τον πονο.Σηκωνομουν και την σταματουσα αλλα αυτη αμεσως συνεχιζε τον χαβα της.
Της ειπα να περασει καποτα γιατι αλλιως θα ξημερωναμε εκει,την βαζει και αρχιζει ενα αρκετα καλο σφιχτο τσιμπουκι για ενα λεπτο το πολυ,μετα αρχισε παλι να εξερευνα τα αρχιδια με ενταση και μου επεσε απο τον πονο.Τη ρωτησα γιατι το κανει αυτο το πραγμα και απαντησε πως της αρεσει...Κεφάλι σε τοίχο!
Οποτε σταματησαμε αυτο το αισχος με δικη μου προτροπη και την εστησα στο πλαι,επαιξα μαλακια για να μου σηκωθει και της το βαζω.Αυτο ηταν,μπλοκαρε το στηθος με τα χερια της,εκλεισε και τα ποδια πισω οποτε το εργαλειο εμπαινε για 2-3 εκατοστα.Της αλλαζα λιγο θεση εκει αυτη παλι.Την βαζω απο μπροστα μου λεει με χαμηλα τα ποδια γιατι την εχω μεγαλη και ποναει Κεφάλι σε τοίχο! .Της τα σηκωνω παλι αντιδρα "μη με γαμας δυνατα" εν τω μεταξυ οχι μονο δυνατα δε τη γαμουσα,σαν χελωνα της τον εβαζα γιατι ειπε οτι ποναει.Δε γινοταν τιποτα οποτε γυρναει μπρουμυτα οπου ειχαμε παλι τα ιδια.Τη βαζω στα 4 και εκει συνεχιστηκε η αγγαρεια και τα παραπονα οτι την κανω δυνατα.Εδω να πουμε οτι ο κωλος της στα 4 ειναι ονειρο αλλα τι να το κανεις με τετοια συμπεριφορα.Με τα πολλα εχυσα και σηκωθηκα να παω να πλυνω το εργαλειο.
Με τραβηξε παλι στο κρεββατι και μου ειπε το εξης επικο.Να ξαναπαω την επομενη μερα και να μου κανει γυμνο τσιμπουκι στα 30 ευρω για να με πονεσει,κατι τετοιο δεν καταλαβα και πολλα γιατι μιλουσε κατι σαν αγγλορουμανοελληνικα.Της ειπα πως δεν κανει γι'αυτη τη δουλεια και καλο θα ηταν να επιστρεψει Ρουμανια να δουλεψει στα McDonalds καλυτερα.
Το επομενο που θυμαμαι ειναι να κραταω την καποτα ετοιμος να της την πεταξω στο κεφαλι.
Τεσπα,η κοπελα ειναι αποτυχια,δε ξερει την δουλεια καθολου,γκρινιαζει συνεχως και νομιζει οτι πρεπει να χυσεις μονο που την βλεπεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2014
Σεβομαι την εμπειρια σου αλλα...ειναι εντελως αντιθετη η δικια μου!
Εχω παει τρεις φορες, με την τελευταια αποψε, κι ηταν παντα εξαιρετικά συνεργασιμη. Επισης παντα περνάμε το εικοσαλεπτο με 40 ευρω.
Νομιζω την αδικεις Χεχε!
25 Μαΐου, 2014
Η κριτικη σου επαιξε καταλυτικο ρολο στο να επισκεφθω την Τζουλια γιατι ημουν 50-50 αλλα η τελικη εμπειρια ηταν οντως εντελως αντιθετη Γλώσσα Πηγα με ολη την καλη διαθεση και το σκηνικο εξελιχθηκε οπως ακριβως τα εγραψα στην κριτικη,χωρις ιχνος υπερβολης.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2