Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 199804
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κέλλυ, μια κοπέλα που είχα δεί μόλις 2 φορές. Ξανθιά, με ωραίο φυσικό 2,5άρι στήθος, ωραίο κώλο και πρόσωπο καθημερινής κοπέλας. Τα καλά λόγια για τις υπηρεσίες της που είχα ακούσει από τους συναγωνιστές που εμπιστεύομαι Cheyenne & Mpouzoklido, με έκαναν να περάσω στα ενδώτερα και αφού είχε περάσει το face control μιας και τα γούστα της εμφάνισης διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Από το σαλόνι κιόλας όπου με καυλάντισε έντονα, έδειχνε τι θα ακολουθούσε. Αμέσως σηκώθηκα και μπήκα στο δωμάτιο. Και εκεί που έλυνα τα παπούτσια μου για να γδυθώ, μπήκε μέσα. "Ήθελα να μπω για ντουζάκι πρώτα" της είπα, "θες να μπούμε μαζί" απάντησε. Και όλα πήραν το δρόμο τους. Έπεσε επάνω μου, με έγδυσε αργά, με άφησε με το εσώρουχο και άρχισε να παίζει από πάνω με το όργανο μου, που ήδη είχε αρχίσει να ξυπνάει απότομα. Με μια κίνηση μου το κατέβασε και άρχισε το μπαλαμούτι. Αμέσως μπήκε στο ντους και αφού έφτιαξε το νερό με προσκάλεσε. Πλύσιμο κανονικό, τριψίματα, φιλιά, χαμουρέματα και ενασχόληση με το επίμαχο σημείο.

Σκουπίστηκε, σκούπισε και εμένα και στρώθηκε στο κρεββάτι σαν γατούλα, καλώντας με να πάω κοντά. Παρόλο που ήμουν έτοιμος από το ντουζ, συνέχισε τα προκαταρτικά της. Φιλιά παντού, ισπανική, και ενασχόληση με τα @@. Πέρασμα προφυλακτικού και μια πίπα, που με άφησε ξερό. Από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, με λίγο χέρι, βαθειά deep throat (Λαγέ) να νιώθω όλη την κίνηση του στόματος της, μέχρι και τα μάγουλα. Πραγματικά δεν το περίμενα από την Κέλλυ. Φυσικά την άφησα για αρκετή ώρα, περίπου στο 15λεπτο μόνο πίπα.

Αφού κατάλαβα ότι δεν θα την πάλευα για πολύ, της είπα να κάτσει επάνω μου, της χούφτωσα τα κωλομέρια και την ανεβοκατέβαζα. Επόμενη στάση, ιεραποστολικό, με τα πόδια της επάνω στους ώμους μου, με βαθειές διεισδύσεις. Στα 4 μετά, με ωραίο και σωστό στήσιμο, πέσανε και κάποια κωλοσκάμπιλα και εκεί δεν άντεξα άλλο, και κατέθεσα.

Συμπερασματικά: Η Κέλλυ μου έδωσε μια πραγματικά πολύ καλή συνεύρεση, εκπλήσοντας με σε 2 σημεία: Στο ντουζ και στην πίπα της. Δεν τα περίμενα σε καμία περίπτωση αυτά και ούτε τα είχα φανταστεί. Άνεση χρόνου, περάσαμε το μισάωρο, προκαταρτικά μέχρι να βαρεθείς, ωραία τεχνική. Είναι άριστη επαγγελματίας, θέλει να περάσεις καλά, και αν συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, νομίζω ότι θα γίνει και αυτή ένα από τα μεγάλα ονόματα της αλυσίδας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2014
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.824
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2014
+1 απο μενα για την κριτικη. Σωστη ενημρωση kerveras. Καλα Κατσικογάμης
23 Μαΐου, 2014
Παλι θα παρατηρησω οτι απο την κριτικη λειπει ΤΟ ΟΧΗΜΑ. Απο τη βαθμολογια στο προσβαση/parking μονο το καταλαβαινει κανεις. Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Επισης δεν γραφεις αν υπηρχε χρονομετρο στο δωματιο...Που παμε χωρις χρονομετρο;
+1 4/8 παρόλες τις ελλειψεις στην κριτικη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2