Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρωινη επισκεψη στη Μιρελα την οποια ειχα δει σε πρωηγουμενη βολτα αλλα δεν μου ειχε κανει κλικ κατι εκτως απο τα εικοσηπεντε ευρω με τα οποια ξεκινουσε το απλο προγραμα.Και μετα απο τις τελευταιες φολες που ειχα φαει αποφασισα να παω μονο εκει καθαρα και μονο για τα χρηματα γιατι εχω βαρεθει να πεταω πενηνταρικα και βαλε Θυμός .
Η τσατσα ευγενεστατη και χαμογελαστη (χαλαει την πιατσα )προλαβε να μου πει μονο το απλο προγραμα,περναω στο δωματιο το οποιο θελει βελτιωση ως προς την καθαριοτητα με το χαρτι να μην ειναι διπλα στο νυπτηρα αλλα στο επιπλο διπλα στο κρεβατι.
Στα του αγωνα ερχετε η κοπελα στο δωματιο χαμογελαστη ,κεφατη και παιχνιδιαρα δινει φιλια σε ολο το σωμα με αισθησιασμο που προς στιγμη νομιζα οτι ημουν με την συντροφο μου ως προς την οικιοτητα που εβγαζε.
Πιπα δυνατη ,γρηγορη που αν δεν μασουσα τσιχλα θα με ειχε τελειωσει στο πενταλεπτο μετα ανεβασμα απο πανω για λιγο αλλα δεν μπορουσαμε να συχρονιστουμε και την ζητησα να συνεχισει την πιπα μεχρι που εφτασε το τελος.
Σε γενικες γραμες πολυ ευχαριστημενος,ασχετα με τα εικοσηπεντε ευρω,και με πενηντα αλλα και με παραπανω εχω περασει μετρια ή ακομα και πολυ χαλια.μετα απο αυτη τη συναντηση καταλαβα οτι τα ακριβα προγραματα δεν εγγυουντε την επιτυχια της συνευρεσης αλλα η καλη διαθεση και η καλη χημεια.
Απο την πλευρα μου, μεχρι να βρεθει το επομενο στανταρακι,θα τα πουμε πολλες φορες Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2014
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Υπηρεσίες
maldi
Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
84
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2014
Όλα καλά αλλά το πως το μάσημα τσίχλας αποτρέπει το γρήγορο τελείωμα στην πίπα δεν κατάλαβα Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1