Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 73 10
Sex Studio 136744
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τριτη φορα με την Λαουριτα!! Παντα στο κατοσταρικο!!! Προσωπικα η μικρη ειναι παρα πολυ καλη περασα και τις τρεις φορες απιστευτα!! Η τσατσα (ρωσιαδα) ευχαριστη και συζητησιμη!!Το κοριτσακι ειναι γυρω στα 20-23 ευδιαθετο, συζητησιμο, πολυ παιχνιδιαρα!! Οπως ανεφερα ειναι η τριτη μου φορα που παιρνω πρωκτικο!! Πολυ εως παρα πολυ στενη η κωλοτρυπιδουλα της Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Επρεπε ολες τις φορες να σπρωξω οσο μπορουσα για να μπει!!! Στην πιπα η μικρη κανει αυτο ακριβως που θελω gaging (πνιγεται γιατι προσπαθει να το βαλει ολο μεσα και φυσικα χρησιμοποιει πολυ σαλιο)παρα πολυ καλη!!! Με εχει τρελανει με την πιπα της!! Ανυπομονω να ξαναπαω και τεταρτη φορα αλλα δυστυχως αυριο φευγω ταξιδι!! Λαουριτα θα τα πουμε παλι σε 2 εβδομαδες!! Συνιστω ανεπιφυλακτα το κοριτσακι ειναι απιστευτο σου δινει τηνε εντυπωση οτι ειναι κοπελα σου!! Ευχομαι μερικες φορες η κοπελα μου να ηταν ετσι αλλα δυστυχως δεν ειναι (ωρα να την αλλαξω προφανως) Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Στα συν οτι δεν υπαρχει πιεση χρονου!!!Πηγα μεσα πανω απο 30 λεπτα σιγουρα, δεν υπηρξε ουτε μια φορα θεμα χρονου ισαι ισα που μου ζητησε και αλλο!! Δυστυχως το κωλαρακι της ηταν παρα παρα πολυ σφιχτο και δεν αντεξα!!
Λαουριτα συγνωμη για τις βαθμολογιες εβαλα οτι περισσοτερο μπορουσα δεν με αφηνε το συστημα να βαλω παραπανω ----> Λευτερης Συντομα θα σου ξαναρθω!!

Το κοριτσι εχει μεταφερθει στο διπλανο στην Κασσανδρας!! Κανει παντα βραδινες βαρδυες αποκλειεται να την χασετε αν πατε!! Λαουριτα παντα με χαμογελο και θα πας μπροστα κουκλα μου!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λαουρίτα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2014
100 ευρώ για τη Λαουρίτα??Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! και εγώ θα έκανα κωλοτούμπες στη θέση της...Γερο-μύστης
20 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σταματα βρε αλήτη να πειράζεις τον Λευτεράκη δεν βλέπεις ότι αγαπάει το παιδί
αν και αντίζηλος χαλάλι σου ρε τύπε
24 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΕΕΕ οχι και αντιζηλος αλλα η μικρη ειναι πολυ καλη!!! Λογο επαγγελματος εχω παει με αρκετες, πιστεψε με απο οσες εχω παει μονο δυο μου εχουν κανει εντυπωση!! Μικαελα που εχει σταματησει και η Λαουριτα!!! Τωρα για τον απο πανω γουστα ειναι!! Εμενα μου αρεσουν μικρες και παιχνιδιαρες και αδιαφορω για τα χρηματα!! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ η δουλεια μου μου επιτρεπει να κανω ΟΤΙ θελω!! Στα υποψιν ειναι τουμπανακι το μικρο και λογικο που μας αρεσει!!!!! ΚουλΚουλΚουλ
24 Μαΐου, 2014
Πιράστε πιράστε! Ἰδῶ τὸ καλὸ πράμα. Μὴν παένιτε ἀλλοῦ, ἰδῶ τὰ καλά! Γιὰ πιράστε μὶ ἰένα κατουστάρικου μαναχά!
B
bakalhs
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4