Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824440
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βραδιά Eurovision και επειδή μας καύλωσε όλους η Κοντσίτα (αστειεύομαι),είπα να περάσω μια βόλτα από τα αμαρτωλά μέρη. Πάντα αξιόπιστη επιλογή το Φυλής 104 και γρήγορη επιλογή της Πωλίνας, αφού μια χυμώδης γυναικα ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙ ήταν ότι χρειαζόμουν για να ξεπεράσω το φρικτό θέαμα του νικητή του μουσικού διαγωνισμού.

Η Πωλίνα λοιπόν είναι ένα κορίτσι με καμπύλες, πλούσια ξανθά μαλλιά με χρωματιστές ανταύγειες και γλυκό πρόσωπο, αλλά οπωσδήποτε ΟΧΙ σώμα μοντέλου. Θυμίζει το στυλ που έχουν οι γκομενίτσες που ακούνε Πλούταρχο και Βανδή και συχνάζουν Μπουρνάζι (όχι ότι υπάρχει τίποτα το κακό σε όλα αυτά, μην παρεξηθηθώ ε;). Απλά λόγω εναλλακτικών μουσικών προτιμήσεων, ποτέ δεν είχα παίξει με τέτοιο κορίτσι, οπότε...γιατί όχι; Είναι εύθυμη, ευγενική και ομιλιτική, όσο χρειάζεται.

Στο σεξ ήταν αρκετά παιχνιδιάρα, κάνοντας πειράγματα και αφήνοντάς με να κηνυγώ με το στόμα τις ρώγες στα όμορφα στήθη της. Το πρόγραμμα που επέλεξα ήταν 69 και μπορώ να πω ότι το απόλαυσα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς όχι μόνο το κορίτσι μας ήταν πεντακάθαρο και μοσχκομυριστό, αλλά επιπροσθέτως είχε πολύ καλή συμμετοχή όταν την έγλειφα. Συνήθως τα κορίτσια κλείνουν τα μάτια και περιμένουν να χορτάσεις, βογγώντας, λιγοτερο ή περισσότερο αληθοφανώς. Η Πωλίνα δεν αρκέστηκε σε αυτά, αλλά συχνά εγκλώβιζε το κεφάλι μου ανάμεσα στα τρυφερά μπουτάκια της, ενώ - διαβάζοντας τα γούστα μου - έπαιξε λίγο και με τα ποδαράκια της την ώρα που η γλώσσα μου την υπηρετούσε. Α! άρπαξα και μια ξυλιά στο κωλαράκι, η οποία δε με χάλασε. Το τσιμπούκι της, όχι αξέχαστο, αλλά σίγουρα αξιοπρεπές, εμπλουτισμένο με παιχνίδια στο ψωλοκέφαλο και εναλλαγή γρήγορων και αργών "μπουκωμάτων". Γλείψιμο όρχεων δεν υπήρξε (χωρίς να με πειράξει όμως), αντ'αυτού μου τα γαργαλούσε ευχάριστα με τα νύχια της κατά τη διάρκεια της πίπας. Πολύ καλή και η συμμετοχή της στις 2-3 στάσεις που αλλάξαμε. Το τέλος ήρθε με την Πωλίνα στα τέσσερα. Έτσι απολαμβάνεις πλήρως μια πληθωρική γυναίκα, κουμαντάροντας το καλοσχηματισμένο και αφράτο κωλαράκι της. Φιλιά δεν υπήρξαν. Δεν τα διεκδίκησα για να μην τη φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά υποθέτω πώς αν ήθελε να το κάνει, θα έπαιρνε την πρωτοβουλία σε κάποιες στιγμές που το σήκωνε η ατμόσφαιρα. Μάλλον το μόνο που μου έλειψε από αυτήν την ωραία βραδινή περιπέτεια.

After-sex talk σε ευχάριστο κλίμα για λίγα λεπτά και ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων που εκτείνονταν από την πανολεθρία της Eurovision μέχρι το γάμο...

Τηρουμένων λοιπόν των αναλογιών, my 12 points go to...ΠΩΛΙΝΑ! thanx

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Υπηρεσίες
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
5.866
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2014
Αδερφέ πολύ κατατοπιστική κριτική,αλλα δεν κατάλαβα τελικα..τι σώμα είχε η Πωλίνα αν όχι μοντέλου??Θερμοσίφωνας??
Επίσης τι σώμα έχουν οι γκόμενες της δυτικής Αττικής??
Keep fucking bro..Γλώσσα
20 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχα έχεις δίκιο φίλε μου, δεν το έθεσα σωστά. Το σχόλια για τις "γκόμενες μπουρναζίου" αφορούσε τα πλούσια ξανθα μαλλιά με αντάυγειες και ποστίς και τα περιποιημένα νύχια κλπ. ο σώμα της Πωλίνας είναι πλούσιο σε καμπύλες και σίγουρα όχι αδύνατο, με ωραία κατανομή ωστόσο στα"πιασίματα".
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2