Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το οτι ολες αυτες οι ''φημισμενες'' πορνοσταρ εχουν ερθει αυτο το διαστημα στα δικα μας στουντιο για αρπαχτες ειναι γνωστο..Δεν ειχα διαβασει ομως καμια κριτικη για αυτην την Ουγγαρεζα Ρεγκινα Μουν και ειπα ας κανω το κασκαντεριλικι που και φολα να βγει στο δωματιο τουλαχιστον θα λεω οτι πηδηξα πορνοσταρ..Γλώσσα

Πρωτη φορα σε αυτο το στουντιο το οποιο ειναι πολυ προσεγμενο με ευγενικη νεαρη τσατσα και με 2 κοπελες το μεσημερακι που περασα..Μαζι με την Ρεγκινα ηταν και η Πωλινα..Το απλο της Πωλινας ειναι 50 ενω της πορνοσταρ 60..Για δηθεν 69,δηθεν ισπανικο και δηθεν μασαζ ηταν στα 70 και για τις δυο κοπελες..Πηρα αυτο το προγραμμα μπας και καταφερω να περασω καλυτερα..

Για την εμφανιση της μιλανε οι φωτογραφιες και τα απειρα βιντεο..Γλώσσα
Οντως εχει σωματαρα και ωραιο καυλωτικο προσωπο..

Στο δωματιο δεν αφηνε φιλια πουθενα,ακομα και στο γλυφομουνι σπαρταρουσε και τραβιοταν πριν καν πλησιασω..Ε μου την εσπασε και το εκοψα..Στον αγωνα το παλευα για κανα μισαωρο καθως ηταν πολυ διεκπεραιωτικη με ψευτικα βογκητα που με ξενερωναν παρα πολυ..Ετσι αργησα να τελειωσω και με πιπα 2-3 φορες,3-4 στασεις και καμια ματια στην τιβι που εδειχνε καλη τσοντα τελειωσα..Το μονο ισως θετικο οτι δεν παραπονεθηκε που αργησα..

Παμε γι'αλλα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Reggina Moon
Dr Lecter
Μέγας
Εγγραφή:
15 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
2.269
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2014
τι να το κάνεις να λες ότι "πήδηξα μια πορνοστάρ" άμα αυτή πηδιέται χειρότερα και από γάτα?? Σημασία έχει να αποδίδει και να κάνει ότι και στις ταινίες...κρίμα φίλε...πάμε παρακάτω...Γερο-μύστης
13 Μαΐου, 2014
+1 ! στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα τα κασκαντεριλίκια συνήθως αφήνουν άσχημες εντυπώσεις Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! !!

13 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χειρότερα και από γάτα?? για να το λές εσύ κάτι ξέρεις φαίνεται καί δεν μας λές ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης !!!
14 Μαΐου, 2014
Μια φορα που ειχα παει πριν τρεις εβδομαδες τουλαχιστον ειχα πετυχει την μαρινα με την πωλινα.Η πωλινα δεν εκανε απλο μονο αυταρχικο το αλλαξε τωρα?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4