Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τα δρομολόγια μου με έβγαλαν Ηλιούπολη και έτσι λέω δεν πάω να δώ τι παίζει. Μου ανοίγει η υπηρεσία και λέει πως είναι η Άντρεα και η νέα κοπέλα η Σόνια. Περιμένω κανά πεντάλεπτο, ενώ η δεύτερη κυρία της υπηρεσίας! με ρώτα αν θέλω να με κεράσει τίποτα.

Σκάει η Σόνια με χαμογελαστό πονηρό μουτράκι καμία σχέση με τις φώτο, κορμάκι υπέροχο και κωλαράκι πολύ καλό. Παραλίγο να κάνω τον κασκαντέρ αλλά συγκρατήθηκα και το αφήνω για κανά πιο έμπειρο συναγωνιστή κριτικογράφο, αφού άλλος ήταν ο στόχος.

Έρχεται και η Άντρεα στο σαλόνι με χαιρετά με αέρα, ενώ στον λίγο χρόνο του σαλοναρίσματος το βλέμμα μου πήγε σε ένα σημείο τις ΒΥΖΑΡΕΣ της.

Μπαίνω με απλό πρόγραμμα στο γνωστό αρκετά καλό δωμάτιο, κάνω το μπανάκι μου και σε κανά δεκάλεπτο έρχεται η κοπελιά με τα όπλα έξω. Ψηλή νταρντάνα γυναίκα με 4αρια στήθη και αρκετά σφιχτό σώμα με κανα δυο διακριτικά τατού.

Γειά σου μου λέει -γειά απαντάω -έχουμε ξαναβρεθεί? -όχι είναι η πρώτη. Ακολουθεί το κλασσικό με το στήθος της οτι γλύψε αλλά μη δαγκώνειςΓλώσσα Με πετάει κάτω και αρχίζει το ισπάνικο, που μου εξαφάνησε τον κοιμισμένο γίγαντα (σιγά ρε μεγάλε)που είχε τρομάξει απο την επίθεση, αλλά σιγούλια σιγούλια έκανε την εμφάνισή του. Κάβλα Ισπανικό λοιπόν που είναι όλα τα λεφτά μαζί της, σίγουρα είναι το Νο ένα στήθος κατά την γνώμη μου, μαλάκο και με τέλεια αίσθηση που δεν σου κάνει για ψεύτικο. Πέρασμα προφυλακτικού και τσιμπούκι αρκετά καλό, ενώ στην πρόταση μου να γλύψει μπαλάκια αρνήθηκε λέγοντας οτι δέν το κάνει. Την γυρνάω ανάσκελα και την ρημάζω στο γλύψιμο στήθους, ενώ γίνομαι πέτρα και μπαίνω οπου αρχίζω έντονο σφυροκόπημα με μικρούς αναστεναγμούς απο μέρους της χωρίς υπερβολές και να χτυπάω με φόρα στο στήθος και την λεκάνη της. Μετά στα τέσσερα με τον καθρέφτη στο πλάι και έντονο γαμίσι με κόντρα στα ζουμερά της οπίσθια ενώ εκείνη κοίταζε απο την άλλη, έρχεται το τέλος.

Με ρωτάει αν είναι όλα καλά γιατί έβρισκα τις αναπνοές μου και αποχωρεί βιαστικά γιατί είχε κόσμο πρωί πρωί (Για μάτι στην Σόνια?)

Αυτά σε γενικές γραμμές για την Άντρεα ούτε ζέστη ούτε κρύο τυπική στις υπηρεσίες της στο απλό τουλάχιστον, αλλά μια καλή επαγγελματίας που τιμάει τα λεφτά της και αξίζει λόγω των πλούσιων προσόντων της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
Υπηρεσίες
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.573
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anon.

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2014
αυτη η κοπελια ξερουμε που δουλευει τωρα?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1