Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267060
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η 4η επίσκεψή μου σε αυτό το μαγαζί, και ήθελα όπως λέει ο τίτλος να κάνω το 4 στα 4. Δηλαδή σε όλες μου τις επισκέψεις (Πάολα, Σάντυ, Λίλλυ) να έχω περάσει καλά. Ένα ασυνήθιστο στατιστικό στην πορνοκαριέρα μου. Ένας χώρος που σίγουρα δεν είναι σαν κάποια άλλα πολυτελή σπίτια, όμως κατά την γνώμη μου είναι σαφέστατα ανώτερο από την πλειοψηφία των στούντιο στην Αττική. Άφιξη στο χώρο το μεσημέρι και ο ευγενέστατος κύριος επι της υποδοχής μου είπε ότι η κοπέλα που εργάζεται είναι η Λένα. Κοπέλα που ποτέ μου δεν είχα δει, παρά μόνο κάποιες φωτογραφίες. Επιλογή απλού προγράμματος και αποφάσισα να μην την δω στο σαλόνι και να περάσω στο δωμάτιο, μιας και τις 4 φορές που το έχω κάνει πάντα μου έχει βγει σε καλό.

Ντουζάκι στο κοινόχρηστο αλλά άνετο μπάνιο με πετσέτα μπάνιου και όχι προσώπου που σου δίνουν άλλοι, και βουρ για δωμάτιο. Σε λίγο καταφθάνει η κοπέλα, η οποία για όσους δεν ξέρουν είναι γύρω στα 40 με κοντό μαλί κανονικό σώμα με τα απαραίτητα love handles με 2,5άρι φυσικό στήθος και ωραία περιφέρεια. Η πρώτη μου εντύπωση θετική, καθότι αυτό είχα στο μυαλό μου. Συστάσεις απαραίτητες και αρχίζει ο αγώνας.
Προκαταρτικά από μέρους της για αρκετή ώρα, με φιλιά σε όλο μου το σώμα, τα αυτιά το λαιμό όπως επίσης και τριψίματα με το στήθος της επάνω μου. Αμέσως πήρα την σκυτάλη για να την περιποιηθώ και εγώ, και όσο το έκανα αυτό, έφτασα σε πλήρη στήση. Πέρασμα προφυλακτικού και ενώ ήμουν εγώ στα γόνατα και εκείνη ξαπλωμένη, άρχισε ένα πολύ ωραίο στοματικό, με πολύ καλή τεχνική. Ξάπλωσα και ανάσκελα για να το ευχαριστηθώ όσο γίνεται περισσότερο. Αν δεν την σταμάταγα ίσως να είχαμε ατύχημα, και γιαυτό πήρα την πρωτοβουλία να της πω να σταματήσει.

Στο σεξ ξεκινήσαμε ιεραποστολικά, πολύ καλό στήσιμο, με εναλλαγές των ποδιών και ωραία συμμετοχή σε gfe ρυθμούς. Δεν ήθελα να ανεβάσω ρυθμούς όπως το συνηθίζω, μου άρεσε το χαλαρό στυλ που είχαμε από την αρχή. Γύρισμα σε doggie, όπου πραγματικά το στήσιμό της ήταν άψογο. Το συνέχισα σε χαλαρούς ρυθμούς για να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται, όσπου μετά από λίγο ήλθε το τέλος.

Συμπερασματικά: Μια πάρα πολύ ωραία συνεύρεση σε 100% gfe ρυθμούς, χαλαρή, χωρίς βιασύνη μιας και το ρολόι είχε γράψει μισάωρο. Η Λένα μου έδωσε αυτό που εντέλη είχα στο μυαλό μου ότι θα πάρω. Μια όμορφη συνεύρεση με ωραία τεχνική με μια έμπειρη γυναίκα. Το ήξερα ότι έτσι θα είναι και γιαυτό και πήγα, και γιαυτό μπήκα και απευθείας στο δωμάτιο. Έτσι λοιπόν το ταμπλό έγραψε το 4 στα 4 σε αυτό το μαγαζί, ένα άτυπο στατιστικό, που για μένα όμως σημαίνει πολλά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Λένα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.772
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2014
Γιά τήν Λένα μιλάμε, + 1000 καί παραπάνω.ΈρωταςΈρωτας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1